Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik yapmayacağımızı çevremize nasıl söyleriz?

Konular
31
Reaksiyonlar
1
Askerlik Yapmayacağımızı çevremize nasıl söyleriz arkadaşlar

türsel reklamındaki gibi görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

mehmetege2204

Dostum bura da önemli olan nokta 'Askerliği, niye yapamayacağın 'sorusu olur.
Hasta yada engelli isen sorun yok ama başka bir şey varsa ki,çevrenden çekindiğine göre seni riske atar', raporları gizlesen iyi olur :D

Neden askerlik yapamadığını bilmiyorum ama bir özür sahibi isen bunda kesinlikle ve kesinlikle utanılacak bir şey yok. Askerden sapasağlamken kaçmaya çalışanlar utanmalı bence. Ve görünen bir hastalığın yoksa bunu kimseye söylemek zorunda değilsin, bu senin özelindir.

Sağlık sorunları sebebiyle yapamayacaksan hiç kimsenin bişey demeye hakkı yok. Ama keyfiyetten dolayı kaçacaksan çevrenin nasıl bir bakış açısıyla bakacağını da az çok tahmin edersin diye düşünüyorum

hiv ve hepatit b hastasıyım onun dışında başka sağlık sorunlarım var da var

Tamam işte sağlık sorunlarından dolayı dersin uuu7u77huuuu7u77huu

sapasağlam politikacı çocukları zengin çocukları yapmazken, seninki eğer bahsettiğin sebepler ise bence için son derece rahat olsun sen değil bir şeyi olmadan yapmayanlar utansın!

"Bastım parayı gitmedim" de bence. Namın yürüsün kardeşim...

mehmetege2204 birilerine hesap vermek zorunda değilsiniz. Ben kısa dönem askerlik yaptım, arkamda gözleri görmeyen bir anne bıraktım,baba yok ve tek çocuktum. Devlet büyüklerimiz bana yardımcı olmadılar, sağ olsunlar. Kocaelinde ikamet ediyorum. O zamanlar kimse yoktu yanımda, bir tek o zaman ki kız arkadaşım( şu an eşim ) o vardı. Herkesin bildiği tek şey yok askerlik yapmayan adam değildir, askerlik para ile yapılmaz vs vs vs. Bunları söyleyenlerin çoğunluğu mecbur oldukları için askere gitmiştir, imkan sunulsa saniyesinde zamanı geri alıp askerliği es geçerler. Senin ne derdin var kimse bilmez, senin ne sorunan var kimse sormaz. Herkes sadece yorum yapar, bizim insanımız da, ben çektim oda çeksin mantığı vardır eminim bundan. Misal engelli raporu ile alınan araçları gören birinden, keşke bende engelli olsam da araç alsam diyeni duydum. O yüzden siz kimseye kulak asmayın, hayat şartlarınız sizi zorlayacaksa eğer askere gitmeyin ve kimseye de hesap vermeyin. Hayat sizin ve buna göre yaşayın. Askerlik kötü mü ? Bence değil, yapmak gerek, farklı bir tecrübe. İnsanları ve dost dediklerini daha iyi tanıyorsun. Ama imkan ve şartlar buna müsade etmiyorsa boşverin. Hayatımı değiştiren bir söz vardır benim. Hayatta insanın başkası için yaşaması kadar ağır bir şey yoktur. Başkaları için değil, kendiniz için yaşayın.

Üst Alt