Merhaba dostlar, büyük abilerim ve ablalarım. Başlıktan görüldüğü üzere askerlik yerim belli oldu ama benim sağlık olarak bir çok sorunum var. Belki size basit gibi görünebilir ama ayakta durmakta çok güçlük çekiyorum. Bacaklarımda bitmek bilmeyen ağrı ve uyuşmalar var ve bu yüzden bir türlü zayıflayamıyorum. Ayrıca fizik tedavi doktorum belimde ciddi bir fıtık olduğunu ve askerlikte çok zorlanacağımı ve fıtık ameliyatı olmamı tavsiye etti. Bu sorun ise muayene yani askerliğe elverişlidir raporundan sonra ortaya çıktı. Ayaklarım düz taban ve ikisinin derecesi 15. Neyse konuya dönecek olursam, amacım çürük almak değil, sadece spor muafiyeti alıp askerliği yapıp bitirmek. Yaşım 28, kilom 113 ve boyum ise 173. Ben ertelemesinler diye ilk muayene olurken kilomu düşük söyledim maksat bir an önce askerliği bitirmek ve bir an önce işe girip çalışmak istiyorum. Maalesef bu görevi yerine getirmediğim için iş bulmam çok zor oluyor ve şu an psikolojik olarak bunalımdayım. Daha fazla ertelemek istemiyorum ve askerliğimi bir an önce bitirmek istiyorum. Eğer biraz daha iş bulamazsam bu sefer ben psikolojik olarak biteceğim ve aklımdan intihar düşünceleri geçmiyor değil. Bana sevk olurken beni muayene edeceklerini, kilom ve boyuma bakacaklarını söylediler. Ben pek bilmediğim için bilmiyorum ama eğer erteleme alırsam benim için sorun büyük olur. Ne yapmam gerekiyor ve nasıl yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Yeter ki askerlik aradan çıksın ve bir an önce hayatıma devam etmek istiyorum. Siz değerli üyelerin yardımlarını bekliyorum. Yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim.