Abi iyi günler ben acemi birlikteyken psikiyatri sorunlarım oldu sivil hayatta da normal değildim sürekli intihar düşünceleri aklımdan geçiyordu. Acemi birliğinde rdm den sevk alıp psikiyatri ye gittim ilaç yazdı bana kullandım ilaç yan etkisi çok kötüydü sürekli baş dönmesi mide bulantısı gibi şeyler oluyordu. Komutanlarima söyledim tekrar rdm den sevk alıp psikiyatri gittim. Bana (yaygın anksiyete bozukluğu) tanısı kondu. İlac tedavi tekrar uyguladılar. 1 ay süren acemi birliğimde 2 defa intihara teşebbüs ettim. Acemi birligim bittikten sonra usta birliğine gitmeyecektin çünkü yapamıyordum. Ailem ve arkadaşlarım biraz destek çıktılar ve beni gönderdiler abi gittiğim de yemek yiyemiyordum sürekli kendimi öldürme isteği içimden ayrılmıyor komutan kaydolus yaptığı sırada baya hakaret etti kızdı bana sorunlarimin olduğunu söyledim ama inanmadı acemi birliğinde çok travma atlattım. Beni biraz daha alttan alın dedim ama nafile seni psikiyatri gönderiyorum dedi rdm ye gittim durumu izah ettim kendimi astigimi söyledim ama sen yine çürük alamazsın dediler abi boynumda o sıra izi de duruyordu. Psikiyatri ye yolladılar komutan da askerliğe elverişli dir yazmıştı psikiyatri kagidima orada kalsaydim kendimi öldürürdum ben de firar ettim askerden lütfen abi bı yol göster çok çaresizim böyle giderse bileklerimi keseceğim. Çok sorun yaşadım ama inanmiyorlar bana . Oraya tekrar gitmek istemiyorum ve çaresizim.