Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikte çok zorlanıyorum. Yaygın anksiyete bozukluğu var. .?

ali xmen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam abi ben suan askerdeyim askere gelmeden önce panik atagim vardi efoxr 150mg ilac kullaniyodum askere basladm su an çok kotuyum 10 gn once askerihastaneye gittim ordan bi kac ilac yazdi yaygın anksiyete bozukluğu yazıyo ilac bittiminde kita anket formula geri gelmesi dio ama bn dayanamıyorum sali gunu tekrar hastaneye gitticem lomutanim seni çürük vermesi istiyorum dio sizce çürük aliyim bn bu şekilde askerlige dewam edmicem acilllll cvp me olur kafayo yicem

Son düzenleme:
acill cevap ne olur askerim

Ben 3 yildr panik atak hastasiyim askere gittim dahada kötü okdum bölük Komutanlım beni askeri hastaneye sevk eddi ilk bastan 10 izin verdi sonra tekrar gittim 30 gun dun iznim bitti ve muaynt gittm kita islevsizlik formu ile 15 sonra psikatri muayene si uygundr yazi tanısı f49.2 uyum bozuk lugu dio artik dayanamıyorum be olur yardimci olun çürük alirmuyim dewam edemicem suan 300 mg venegis 15 mg aripa ve tranbuskas kullanıyorum acill cvp ne olur

ali xmen kıta anket formunda,komutanlarının kanaati önemlidir.Senin hakkında askerlik yapması uygun değildir diye bir kanaat belirtmişse komutanların,garnizon doktorları seni hastaneye sevk ederek heyete sokarlar.Heyet yüksek ihtimalle,askerliğe elverişli değildir kararı vererek terhis ederler.

Said abi cok kötüyüm suanda birlik komutanim bana kendi izinimde 10 daha verdi gelince tekrar sewk edecj askeri hastaneye size ne olur abi kita islevsizlik formu nedir ani ilaclarim bisye yaramiyo hrgun olcek gibiyim ne olur yardm edin ne olur askerlik yapmayacağım artkk

Slm bn uyum bozukluğu tanısı koydular ilk batan 10 sihhi izin verfiler sonra 30 sonra kendi izinlerimide kullandim tekrar gittm askeri hastneye bana burlik komutanin su ewraklri hazirlasin kurula yani heyete cikacaksn defi furumum ne olur cok kötüyüm kafayi yicem artik askerr baslamdn 3 yildr panik bozukluğu vardi ilaclarmin suan hepsi nin tozu yuksek olvk gibiyim curuk alirmiyim dayanamıyorum artik ne olur acill cvp verin kafayi yicem yoksa

Sen çürük vermek için heyete sevk ettiler zaten o isteneb evrak ta kıta anket formu dur hayırlı oksun

ali xmen

çürük alacaksın dostum..panik yapma..bende çürük aldım..
rahat ol..psikolojini bozma...

ali xmen Kardeşim, Bugun etrafimiza baktigimizda bizim durumumuzdan daha kötü olan bircok insan var.
Kafanı tkma sen 'su akar yatağını bulur' bu halimizede şükür diyerek sabır, sabır, sabır çok yakında herşey hallolur evine gidersin.
Allah hakkımızda en hayırlısını neyse onu versin. şimdiden geçmiş olsun sağlıcakla kal güzel kardeşim

Arkadaşlar yani çürük aldim sayilirmi su an birlikteyim durumuyorum ruhum darilyo yaaa olcek gibiyim sali gunu gittcem daha zaman gecmek bilmiyor

Slm abi bn daha oncede yazdim benf43.2 uyum bozukluğu tanisi koydulular askeri hastanedeki doktora bna curuge cikirtiyorm dedi ewrraklari hazirla kurula cikacaksin dedi fakat beni birligi. Beni sürgün gonderiyor kesan ne olur acaba orda alrmiyim curigu cok kötüyüm artk firar etcm tarariyorum acill cvpp

benimde panik atak hastalığım var 3 yıldır ilaç kulanıyorum benim sorum kısa dönem askere gitcem kullandığım ilacı kulanabilirmiyim raporumda var o ilacı kullanıdığım sürece bi sıkıntım yok cipram 20 mg günde 1 tane içiyorum ilacı bana verirlermi nasıl olur yardımcı olurmusunuz ?

lazali91

Gittiğinde hastaneye gidip durumu anlatacaksın, raporun da var zaten, hiç bir sorun çıkmaz.

hangi hastaneye gitcemki teslim olduğumuz zaman ki sağlık muayenesinde hastaneyemi götürüyorlar hımm orayı sölüyorsunuz sanırım bide şöle bişe varmış pdr die bir sistem varmış askeriyede rahatsız olanlar o bölüme alınıyor ve silah nöbet vermiyorlarmış terhis belgesinede pdr er yazılıyormuş böle bişey varmı ya

lazali91

Askere gittiğinde çantanda birkaç kutu ilaç olsun. Gittikten sonra orada revire çıkıyorsun ve hastaneye sevk alıyorsun. Hastanede ilaçların konusunda sana yardımcı oluyorlar...

anladım hocam saolasın yani hastanedeki doktorda onay verirse ilacımı kulanabilirm umarım değiştirmez ilacımı çünkü panik atak hastaları ilaç değişince sıkıntı yaşıyor çok bu rdp olayından bilginiz varmı terhis belgesinde psikiyatri tedavi gördü falan yazılıyomuşda...

lazali91

İlaçta bir sıkıntı olmaz. Manyak bi doktora denk gelmen lazım...

Askerlik esnasında zorlanır ve yapamayarak çürüğe ayrılırsa, buna dair belge veriliyor. Ama bildiğim kadarıyla belgede neden muaf olunduğuna dair detay yer almıyor. Sadece muaf olunduğu yazıyor

yok kardeş ben daha gitmedim kasımda gidicem kısa dönem sadece araştırıyorum ilaç kullanma durumunu panik atak var bende raporda var zaten bilgi alıyorum sadece

slm abı ben suan kesan 1 tank taburuundayım komutanım burda askerlıge elverıslı degıldr yazdı rdm dokturda askerlık yapmaz yazdı sımdı artık sızce curugu akırmıyım cılkdrcam artık caok goyum 28 de corlu askerı hastaneye sevk eddıler senı gondercez sıkıntı yapma dedıler ama bn bı turlu aklıma mukayet olamıyorum

2012 den beri bende Anksiyete tedavisi görüyorum. E nabızımda ilaç raporları, reçeteler ve hastane ziyareti tanıları dolu. 1 yıl erteleme aldım, temmuzda tekrardan muayeneye gireceğim. Bakalım başıma neler gelecek, kafayı yiyeceğim panik ve stresten

Üst Alt