Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikte hak ettiğim parayı alamadım. Bu konuda ne yapabilirim?

alikan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Selam

ben 2007de çürük rapor aldım askeriye gata hastanesinden %64 rapor var ama ben askerliği kısa yaptım 5 yada 6 ay. bir de söle bişey ben raporu aldım askerliğime hala 9 yada 10 ay vardı bu 9 ve 10 aylık parası gelmedi
birkeresinde bana askeriyeden postaneyle para gönderdiler 45 tl onu aldım ikinciside geldi benim soy ismim yanlış yazmışlar postaneye gittim havale kağıdında soy isminiz tekinay yazıyor dediler parayı alamadım
benim soy ismim tekin 120 tl yide alamadım ve geri gönderdik askeriyeye bidahada sonuç gelmedi
bana bilgi verebilir misin bu konuda bildiğiniz olur diye düşündüm

cevap verirsen sevinirim

astari yüzünden ne pahalıya gelir bülent bey nedemek istediniz ne pahalıya gelir bu konu anlamadım da cevap yazın...

Yani 120 TL almak için on defa git-gel, şunu yap, itiraz et derken, bi bakmışsınız "120 Lira için değmez" demişsiniz...

alamazmıyım toplu parayı 9 yada <10 aylık parasını vermezlermi demek istiyosunuz

slm

slm arkadaşlar benim askerlikten sonuç kağıdım geldi emekli sandığından malülen emekli olmamı kabul ettiler askerlik maaşı yani emekli sandığına emekli olmuşmuyum onu nasıl öğrenebiliriz

Bu yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım.

gazi misin sen alikan onu mu demek istiyorsun

gaziyim askerlik maaşını nasıl öğrenebiliriz emekli sandığından ya bi caevap yazarmısınız

arkadaşım emekli olmuşsanız size emekli tanıtım kartı göndereceklerdir ordaki sicil numarası ve diğer bilgileri bu linkte uygun yerlere yazın size emekli maaşınızı gösterecektir
http://app.sgk.gov.tr/aylikbilgisi/

Üst Alt