Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikte uyum bozukluğu yaşıyorum. Bundan sonrasında ne olacak?

emsalsiz_42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba
Arkadaşlar jandarma ulaştırma er olarak ağrı da vatani görevimi sürdürmekteyim 3 ay da resmen psikolojim alt üst oldu askeri hastaneye sevk aldım tanı olarak uyum bozukluğu belirlendi kıta anket formuyla tekrar sevk edildim salı günü tekrar gideceğim ankette intihara meyilli olduğum ve bir çok kaygı yaşadığım yazıyor saçta dökülme beyazlaşma ve göz altında morarma uyku düzeni bozukluğu yaşıyorum ve açıkçası askerlik yapmak istemiyorum bundan sonraki süreçte beni ne bekliyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz

Sana önce iki sefer hava değişimi vercek ler üçüncü kez muafiyet alırsın

Anksiyete ve uyum bozukluğu

Merhaba anksiyete ve uyum bozukluğu teşhisi konuldu Toplamda 42 gün hava değişimi aldım 25 günde Konya beyhekim psikiyatri hastanesinde yattım ekt tedavisi ve ilaç tedavisi gördüm şu an hala ilaç kullanmaktayım komutanlarım bana inanmadığını ve kıta anket formuna bilerek kendimi bu duruma getirdiğimi yazmış kontrole dün hastaneye çıktım doktor tedaviye devam etmem gerektiğini sevk kağıdına yazdı tekrar hastaneye gönderdiklerinde yapamacağımı söyleyeceğim sormak istediğim komutanlarım tekrar kıta anket formuna benim askerlik yapabileceğimi yazsalar doktor kanaat kullanarak beni heyete çıkarır mı muaf olur muyum birde bu kıta anket formunun muaf olma konusunda bu kadar etkisi var mı şimdiden teşekkür ederim

Bu muafiyette kıta işlevsellik formunun önemi nedir ben de çok kötü durumdayım sinir krizleri geçirmeye başladım ama her seferinde askerlik yapabilir dedikleri için ilaç tedavisi yapılıyor kendimi tam ifade edebilen biri de değilim doktora pazartesi çıkacam yine OturanBoğa abi bana yardımcı olurmusun

emsalsiz_42

Kıta anket formu çok etkili değildir. Önemli olan doktorun değerlendirmesi ve heyetin kanaatidir.

Abi cevap verdiğin için teşekkür ederim toplamda 3 defa 21 gün 1 defa da 3 ay hava değişimi aldım son aldığım hava değişiminde smk yazıyordu kendi bulunduğun yerde muayene olamazsın dediler birliğime teslim oldum burda da hastahaneye çıkamadım göndermiyorlar çıldırmak üzereyim tekrar sevkimi isteyecem pazartesi artık gücüm kalmadı hava değişimi iyi gelmek yerine beni daha kötü yapıyor artık çürük alabilirmiyim smk nedir? bilen varsa yardımcı olsun sizden rica ediyorum

emsalsiz_42

smk varsa askerlik şubesi eliyle hastaneye sevk edileceksin demek. Ama sen zaten askersin! Anlam veremedim. Bir şekilde sev edeceklerdir bence.

OturanBoğa
Abi daha bugün hastaneye çıktım bölük komutanı bu sefer askerlik yapamaz yazdı forma doktor benden kıta işlevsellik formu ve önceki hava değişimi raporlarımı istedi Çarşamba günü heyete çıkacaksın bu işlevsellik formunu getir dedi sonuç ne olur abi ilk günden beri yardım ediyorsun çok teşşekür ederim abi sence sonuç ne olur

Kardeşim bende aynı durumdayım.anlattiklarini çok iyi anlıyorum ben. seni bnden iyi kimse anlayamaz.bnde aynı durumdayım iki defa izinde iken 10-10 rapor aldım sonra rdmye çıkıp durumu anlattım komutanlarımanket formuna askerliğe elverissiz yazdı.hastaneye gittim 30 gün hava değişimi verdi ve bnde perşembe günü randevu aldım tekrar gidecem ve salı günü hava değişimi bitiyor seninle irtibata geçelim

Ben rdm ye gttim aile sikntilarmi soyledim aglayark saglik sorunlarm var suan askeri hasthneye sevk edildim gidiuorum sonuc ne olur

Üst Alt