Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikteki rahatsızlanmadan dolayı emekliliğe başvurdum..?

gambore21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
4c emeklilik evrak takibinde sicil numaram ismim evrak tarihi geldiği yer varide tarihi evrak türü evrak açıklama birde detay var.geldiği yerde ist
bi kaçtanede de elden yazıyor.evrak açıklamada hepsinde tahsis yazıyor.ama detayda varide noya ait ayrıntı kaydı bulunamadı yazıyor.en son 2 gün önce aradım kamu görevlileri daire başkanlığını bana denilen emekliliğiniz ile verilen karar askerlik şubenize ve adresinize posta ile 1 hafta içinde ulaşıcaktır.tam dilekçemi vereli 1 yıl oldu.cevap ne olabilir acaba red olursada adrese geliyomu

Son düzenleme:
Emeklilik için verdiğiniz dilekçeye 1 senedir cevap verilmedimi yani anlamadım, ve siz daha evvel hiç bir yere arayıp sormadınızmı? İşyerinize bir cvp verilmiş olabilirmi?

Bende 4/C memur emekliliği için sonradan engelli olarak başvurdum, Sağlık kurulunu aradım 17 nisanda aylık bağlama servisine yolladık dendi edevlette aynen sizin dediğiniz gibi yazıyor bende de tahsis yazan yerde herhangi bir açıklama yok,

aylık bağlama servisine ait numara verdi sözde kamu gör. em. daire baş.lığı santrali, ama numaralara cevap veren hiç kimse yok.

Muhatap olup soru soracak yer numara yok tam bir orman kanunu işliyor sanki ne zaman cevap verecekler hangi aşamada evraklar sonuc ne olacak herşey belirsiz, psikolojimiz zaten bozuk, belirsizlik dahada bozuyor sinirlerini insanın.

ilgili birimleri arıyorum ama bana denilen vazife malulu aylıklarına sevkedilmis yok primsiz aylıklara sevkedilmiş yok raporun arşive gitmiş en son söylenen evragınız askerlik subesıne birde adresinize gönderilmiş 10 güne kadar gelir

bimere şikayet ederdim yerinizde olsam

er olarak yaptim.gatadaki doktor bana bir rapor verdi.ve raporda askerlik sebep ve tesiriyle meydana gelmemistir diye buna istinaden sgk emeklilik icin red verdi yazi ulasti elime.gecen seneden avukatim idari mahkemeden adima dosya acti.elime gecen red yazisini avukata gonderdim.benim yapabilecek birseyim varmi yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim

gambore21

Askerlikle ilgili olmadığına dair rapor maalesef bir hak elde edilmesine mani sayılır. Dilerseniz itiraz edebilirsiniz tabii...

Üst Alt