Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten kilolarım yüzünden muaf oldum. Zayıflarsam askere alırlar mı?

hunter06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba

şöyle bi sorum var ben kilo dolayısıyla 2. muayenemde muaf aldım ama artık zayıflamak istiyorum zayıfladığımda ihbar ile veya dosya kaybı ile tekrar muayeneye çağırılırsam askere alınırmıyım msb nin gönderdiği gerçek muaf kağıdı bende saklıyorum

hunter06 ;isterse muafiyet üzerinden 20 yıl geçsin farketmez en küçük ihbarda boy-kilo orantısı elverişli ise mutlaka askere alınırsınız.ayrıca bakınız: Askeri Yksek dari Mahkemesi

başka görüşünü belirtmek isteyen yokmu peki obezite ameliyatlarında fark ediyormu muaflık işi tüp mide ameliyatı olsak

Valla dostum askerlik yapmak pek de kötü bir şey olmasa gerek.. Beni çürüğe çıkardılar çocuk felcinden ötürü ama çürüğe çıkartmak yerine bana masa başında yazma çizme işini vererek askere almayı teklif etselerdi seve seve ve koşa koşa kabul ederdim bu güzel ve kutsal vazifeyi.. Gerçi herkesin şartları farklı olabilir belki sizin kendinize göre haklı sebepleriniz mevcuttur..

Maalesef, kilo kaybının tespiti halinde askere alınırsınız...

Üst Alt