Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlıkten muaf (çürük) raporu kac ayda gelır?

Burak2091

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 17 agustosta curuk raporu aldim kac ay icerisinde gelir ? Rapor hastane cuma gunu gonderdiklerino belirtti surec nasil isliyor bilgisi olan lutfen yardimci olsun asker gozukuyorum durum belgemde 1 hafta oldu.

Burak2091

Bulundugun il yada ilçeye askerlik şubesine gerekli evraklar geliyor.oraya sorman dahamantikli ayrıca muaf raporu diye birşey yok hiçbir işine yaramıyor askerlik durum bildirir kağıdı alırken askerlik ile bir ilişiği yoktur belgesi veriyorlar.hepsi bu

Sordum net bilgi vermediler bu sureclerden gectiyseniz bilgi veririseniz sevinirim.

Burak2091

Askeri hastanede yatmistim ben kuruldan ciktintan sonra arşivden askerliğe elverişli değildir kağıdıni verdiler çıktım hastaneden bir nushasida askerlik şubesine gider diye tahmin ediyorum.siz nereden nasıl aldınız askeri hastanede yattiniz mı?

Rapor onemli nusha degil normal hastane astimim var benim de.

Üst Alt