Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf olan kişi askerlik borçlanması yapabilir mi?

esmer43000

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
engelli kadrosunda kamuda çalışıyorum engelim cocuk yaştan itibaren askerlik yapmadım askerlik borçlanması yapabilecegimi duydum bu doğrumudur teşekkürler

Askerlik yapmadığınız için borçlanmada yapamazsınız. Duyduğunuz bilginin kaynağı nedir acaba?

bence de olmaz olsa emekli olurum o saat.....

özürlü bir arkadasıma iş takipcisinin '' askerliğide borçlanır seni emekli ederiz '' sözünden merakla araştırıyorum hatta ayrıntı olarakta 550 gun borçlanma yaptığımızda askerlik yapmadan borçlandığın için 200 günde devlet karsılıyor demişler kendisine bende yapılamaz diye biliyordum gerçeklik payı varmı diye arastırıyorum. Eğer net bir bilgiye ulasırsanız benide bilgilendirimisiniz teşekkürler

Kardeş yanlış anlama beni o arkadaşa dikkat et evraklarını verme para filan da ödeme hatta direk ilgililer şikayet et derim.

Askerlik borclanmasi ; Zorunlu hizmete tabi vatandaslarin , hzimet sureleri icindeki gunlerini borclanma hakkidir.

Dogustan sakat olanlarin , zorunlu hizmet sorumlulugu olmadigindan , askerlik borclanmasi soz konusu degildir.

Size is takipciligi yapan kisi , ya bilgisiz yada art niyetli.

Üst Alt