Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf olduktan sonraki süreç nedir?

Aminez

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese merhaba. 13 nisanda askerlikten uyum bozukluğundan dolayi muaf oldum. Sizlere bir kaç soru soracağım ;
1) Bu durum e-devlette ne zaman yansır ? ( Askerlik şubesindeki kadın 15 gün sürer diyor ama internette bu durum için 3-5 ay arası değişir diyorlar. )
2) Şu an e devlete sağlık sigortam hava kuvvetleri tarafından sağlık sigortası 31 temmuza kadar yazıyor bu sigortalı bir işe girmeme engel olur mu ?

Aminez benim e devlete düşmesi 2 ay sürdü kardeşim e devlete düştüğü zaman sağlık sigortası iptal oluyor zaten kafana takma Asıl önemli olan çürük aldıktan sonra sigortalı işe girebilmek girebilirsen başka bir problem yaşamazsın zaten

Mağdur çocuk teşekkür ederim yanit verdiğin için. Işe girmek problem değil uyum bozukluğundan aldım zaten çürüğü.. şimdi yazdıklarından anladigim kadarıyla sağlık sigortası devam ederken sgkli ise girmek problem değil dimi ? Yanlış anlamadım dimi ? Diğer türlü ise 2 ay beklemek zor yani boş durmak istemiyorum

Aminez_ sigorta devam ederken sorun olurmu bilmem ama raporun edevlete düştüğü an sigorta iptal oluyor edevlete düşmesini bekle bence. Bu arada işe girmek problem değil dedin hangi sektörde çalışacaksın ki problem etmezler mi?

Mağdur çocuk inşaat sektöründeyim birkaç yerle görüştüm hastalığımı anlattım problem etmediler... bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi

İş bulamayacaksın sonrası benim yaşadığım bu ne yazık ki

Üst Alt