Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf oldum, iş bulamıyorum!?

hkn266

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkeze merhaba geçen sene geçirilmiş burkit lenfoma tanısıyla askerliğe elverişli değildir raporu aldım iş bulamıyorum 30 a yakın yere başvuru yaptım iş için geri dönen yok askerlikten muaf oldum dediğimde bi soğuk bakıyolar bi akıl verin ne yapmam gerekiyo Allah'a şükür şuan sağlığım yerinde ama durum bu yardımlarınızı bekliyorum.

Ne alaka yani, bende askerlikten muaf'ım. Kaldı ki askerlik sorununun olmaması iş bulmak için artı bir faktör.
Sonuçta neden dolayı askerlikten muaf olduğunuzu söylerseniz veya raporu gösterirseniz, şu an için sağlığınızın bu işi yapmada hiç bir engel oluşturmayacağı konusunda açıklama yaparsanız eğer ki karşı taraf yani işveren o işe sizin uygun olduğunu düşündüğü sürece işi alırsınız.
Sizin rahatsızlığınızı ne olduğunu araştırdığımda bir çeşit kanser diyor. İnsanlarımızın hastalıklara özellikle kansere bakışı ve yaklaşımı malum. Bana bulaşır mı vs. gibi evhamlardan dolayı da uzak kalmak isteyebilirler. orhanbeyy arkadaşımızın dediği gibi rapor alabiliyorsanız engelli statüsünde iş bulma şansınız biraz daha artabilir.

Üst Alt