Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf olma durumu özel sektörde işe başvururken nasıl karşılanır?

mustafa_k44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.
askerlik muafiyeti konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
benim okulum bitti ve askerliğe başvuracağım. çevremdeki bazı kişiler rahatsızlığımdan dolayı büyük bi ihtimalle askerden muaf olacağımı söylüyorlar. kronik hepatit b hastasıyım ve uzun yıllardır ilaç tedavisi görüyorum.
askerden muaf olursam eğer özel sektörde (mühendisim) işe girerken bu benim için dezavantaj olur mu?
kimi iş ararken çok zorlanırsın diyo kimi ise bakmazlar bu duruma diyor.
sizler ne biliyorsunuz bu konuda?

arkadaşlar paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz

bu durumun sana dezavantaj değil özel sektör için avantaj durumundadır merak etme :) mesela benim çalıştığım işyerinde mühendis alırken ilk baktıkları askerlik yapmış veya yapmamış değil askerlik sorunu varmı yokmu ona bakıyorlar :)

rapor alıcaksın zaten senin hastalığın tedavisi mümkünmü peki

mümkün ama neredeyse 10 senedir tedavi oluyom ama hastalık gitmedi :d

bulaşıcı falan değilse işyeri için sorun olmaz

avatntajı olur neden dezavantajı olsun direk askerlik yaptın mı die soruyolar yok muafım tamamdır. bende muafım.

Hiç bir sorun olmaz. Askerlikten muaf olduğuna dair belge alıp vereceksin işyerine o kadar. Belgede hastalığına dair hiç bir şey yazmayacak. Sen de işverene "özel bir durum" dersen üstelemezler. Hele ki görünürde bir sakatlık yok, bence hiç sorun etmezler...

merhaba kardes senin durum ne oldu askerden muaf oldumu. Ben de ayni durumdayim kasimda gataya gidecegim

Oturan boğa,
şimdi işe girişlerde kan tahlilleri isteniyor. Hepatit b taşıyıcı olmak
işe girişde engel mi bilgin var mı :?

Üst Alt