Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf olmak için özür oranı yüzde kaç olmalı?

bedircan07

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlaraskerlıkten muaf olmak için özür oranı yuzde kaç olmalı bılgısı olan varsa paylaşirsa çok sevınırım şimdıden tşk ler.

Herhangi bir oran mevcut değil askeri hastanenin verdiği karara göre muaf olursunuz..

evet askerı hastanenın vermıs oldugu karar onemlı

mrb

benım sol gözüm tamamen görmuyor

kardesşim benım sol gözüm tamamen görmuyor

askerlikden muaf olursun yalniz sag gözde görmede problem yoksa sivilde %40 ve üzeri rapor alamazsin ...

Nesrullah özel mesajına cevap yazmaya çalıştım ama gönderemedim... Ayarlardan düzelt onu... Arkadaşların söylediği gibi askerlikten muaf olursun...

kardeş benim sol gözde görmüyor ben askerligimi yaptım sadece muayene olurken sordular bir şikayetin varmı diye bende yok dedim öylece gittim yaptım benim göz normal gibi sadece sola hafif kayık sol gözüm ama görmüyor allaha şükür sag saglam bi sorun yok ben 1996 yılında gittim askere şuan nasıl muayene ediyorlar bilmiyorum

Üst Alt