Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf raporu almak için tecili bozdurmak gerekir mi?

kmlklc

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Başlıkta belirttiğim gibi askerlikten muaf raporu almak için tecili bozdurmak gerekir mi? İşlemleri nasıl yapmalıyım askeri hastahaneye gidebilir miyim başıma buyruk bir şekilde, şizofreni teşhisi kondu... Tecili de bozdurmak istemiyorum doğrusu... Tecili bozdurmak gerekiyorsa, muaf raporu vermemeleri halinde tekrar tecil ettirebilir miyim?

:)))
tecili bozdurup askerlik kararı aldıracaksın ki muayene olasın. muayene olmadan muaf olma durumu yok, benim bildiğim kadarı ile . bence sen planını iyi yap. işlerini sıraya koy ve önündeki zamanı iyi değerlendir.

birliğinin sevki olmadan askeri hastaneye gidemezsin. tabi şubelerden daha net cevap alabilirsin.

peki muaf raporu vermediler tekrar tecil ettirebiliyor muyuz.

bana sorarsan askerlik kararı aldırdığın için tekrar tecil olmaz.

askeri şubeye sorsan daha iyi olur o kadar kaba değiller orda çalışan bayan bulcan ona sorcaksın o iyi cevap verir

Muaf raporu alman için evet muayene olman lazım. Muayene olman içinde tecilini bozup sanki asker olacakmışsın gibi işlem yapacaklar ve evraklarını düzenleyip, o evraklarla seni sağlık ocağına gönderecekler. Sağlık ocağında doktora durumunu anlatırsın oda seni Askeri hastaneye sevk edecek. Askeri hastanede gerekli kontrollerden geçtikten sonra sağlık durumuna göre ya 1 Yıl Tehir verirler ya da direk muafiyet raporunu verirler. Eğer ki hiçbir sorunun yoksa tecilin bozulmuş sayılır ve önünde ki celplerden birine başvurman beklenir.

Üst Alt