Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf raporu sisteme ne zaman düşer?

benjaminfranklin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar

Bu ay Aralık 1 de Cemil Taşçıoğlu hastanesinde heyet tarafından askerliğe elverişli değil raporumu aldım. Orada ki görevliler bana bu raporu en yakın askerlik şubesine götürmem gerektiğini söylediler. Askerlik şubesine vardım içeri girip raporu uzattığımda bu raporu getirmeme gerek olmadığını hastanenin şubeye e rapor olarak göndereceğini benim artık hiç bir işimin olmadığını ve işlemlerin totalde 2-3 ay içinde tamamlanacağını söylediler. Benim sorunum şu; E devlet üzerinden 26 günlük sürem kaldı yoklamayı tamamlamam için. Ve bunun üstüne de az önce bana E devletten Yoklama kaçağı olarak takibiniz yapılmaktadır diye sms geldi. Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım sadece beklemem mi gerekiyor cevaplarsanız gerçekten çok memnum olurum şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler...

Ben de bugün şubeye gittim bana da gerek yok dediler. Sonra dışarıda askerlik şubesini aradım. Gelmeye gerek olmadığını raporun e nabıza düştükten sonra tekrar aramamı söylediler. Sanırım rapor e nabıza düşünce onaylanacak falan. Siz ne yaptınız hocam? benjaminfranklin

Hocam hiç bir şey yapmadım sadece bekledim. Bugün şansa e devlete girdim bakayım dedim muaf olduğum bilgisi yazdı totalde 2 hafta içinde sisteme düştü. Bahsettiğiniz e nabız olayını falan yapmadım.

Üst Alt