Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf raporuna nasıl nereye ve kaç gün içinde itiraz edilir?

engeller

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
askerlikten muaf raporuna nasıl nereye ve kaç gün içinde itiraz edilir?

cevap yazarsanız sevinirim.

Sube yolu ile rapora 7 gun icerisinde itiraz edebilirsin.

Sube seni farkli 1 hastahaneye yolliyacak (askeri hastahane) .. En yakin neresi olur, bu yasadigin yere bagli.

2 hastahane senin icin farkli degerlendirme yaparsa, bu sefer 3. hastahaneye yollanicaksin.. (3. hastahane hakem hastahene gibi islev goruyor)..

3.Hastahanenin verdigi rapor kesin rapor hukmu tasir.

Benzer uygulama sivili hastahanelerde de uygulaniyor (hakem hastahane uygulamasi)..

Not: GATA dan aldigin 1 rapor ise, kolayina hic 1 hastahane bozmaz..

sesene;

bölge idare mahkemesine başvursam olurmu?
çünkü 7 gün süresi geçti!

itirazi askerlikden muaf tutuldugun icinmi itiraz edecen ,bunu tam anlayamadim

evet askerlikten muaf tutulduğum için itiraz edeceğim.

askerlikde muaf tutuldugun zaman 30 gün icinde itiraz hakiniz var ,eger muaf tutlmadiysanis karardan memnun degilsenis 7 gün icersinde itiras hakinis var
benim bildigim bu,ozaman sen daha itiras hakin var ,muaf tutulduysan 30 gün icinde hakin var biliyorum ben
onun icin sormustum sana

sayın engeller psikiyatrinin hangi teşhisinden muaf raporu verdiler.

benimde martta muayene var. bakalım ben psikiyatrik tedavi görüyorum. 2 yıl oldu. teşhis şizofreni yüzde 45 özürlü raporum var. benim durum ne olur sence.

Biz kardeşimle gatadan aldık 6 günde. Konyada ki hastanede iç hastalıkları bölümü olmadığı için sevk etmişlerdi. Bir hafta ne çektiğimizi bir allah bilir.. Bir insan hem asker hem doktor olmamalı.

bence muaf ederler seni... çünkü bu tür hastalıklar ciddi hastalıklardır...
ama durumun iyiye gidiyorsa ozaman bir kaç defa ertesi yıla bırakma yaparlar...
ondan sonra durumun belli olur...

yani bizide uğraştırırlar desene. ilk yılda çürük vermezler zaten. bir kaç yıl gel git yaparım heralde.

ah ahhh birde ben bilirim ,neler cektigimi tamam doktorlar iyi ,ama prosötür geregi iste ordan oraya ordan o askeri hastaneye süründüm 3 tane askeri hastaneye de girdim dolastim,öbür hatanede su tetkit yapiliyo burda yapilmiyor sevk öbür hastaneye orda tektik yaptiriyorum ,bu sefer su tektik lazim bizim doktor izinde su askeri hastaneye sevk ve oraya gidiyorum oda ok yapiyorum ,tamam simdi heyte girerim oh be diyorum ve simdide heyet fisini isletmem lazimis ve bütün bana bakan laborlarin ve doktorlarin kasesi ve imzasi lazim ve yine 3 tane hastaneye ayri ayri gitim heyet fisini isletmeye ve sonunda 21 gün sonra heyete girdim ve doktorum albaydi oda beni heyete yetisdire bilmek icin elinden geleni yapti allaha sükür, 1 ay gecseydi yeniden bütün islemleri ve yeni sevk almam lazimdi subeden neydi o günler ya

Üst Alt