Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf tutulan kişinin hakları..?

mehmetakyurek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bir kuzenim için araştırma yapıyorum, genellikle webde gezerken bir sonuç alamadım, sizinle iletişime geçmek istedim.

Benim kuzenim İLKER geçen sene şubat ayında askere gidecekti ve rahatsızlık yüzünden askerliğe elverişli değildir raporunu aldı. ve Askerlik için maaş bağlanır mı? Ne yapmamız gerekiyor? 10.08.1991 doğumlu

Tanım; Astım, sık sık bayılma oluyor. Bayılmaları azalırken astımı devam ediyor. raporundan %48 raporu var, ne kadar maaş alabilir? Bakım maaşı alması ihtimalı var mı? Annesi ve babası boşanmıştır, ve babaanne evinde kalıyor? İş bulunamıyor ve ne yapmamız lazım maaş ne kadar verirler? yaparlar mı? İyi günler

valla bende kulaktan dolayı curuk cıktım askerdeyken allah korusun bırsey basına gelırse o zaman maas baglarlar ama askere gıtmeden muaf tutulurlarsa sanmıyom bırsey versınler genede arastırın tam bılgım yok evde bakım parasına gelıncede agır ozurlu olması gerek dıye bılıyom onlara evde bakım parası verılıyor agır ozurlu olmıyan kıslerede 3 ayda 1 maas verılıyor 2022 maası benım bu forumda okuduklarım bunlar genede ıstersenız arastırın yada yanlısım varsa baska kardesımız duzeltse guze olur allah acıl şifalar versin insallah

%48 raporun varsa 2022 maaşı alabilirsin. Üç ayda 850-900 arası değişiyor.

Merhaba arkadaşlar 2014 ten beri tevadi görüyorum psikolojik olarak doktor elverişli degildir kararı verdi ve cuma günüde heyette onaylanıcak. gitmedim askere benim muaf haklarım neler olacak bilgisi olan yazabilir mi yardımcı olursnız sevinirmr teşekkürler şimdiden..

Anladım doktorumlada görüştüm ve hiç işe almıyotlar beni kabul etmiyorlar beni giremiyorum doktorumla paylaştım bunu oda biraz daha zorla olmaz ise yine engelli raporu veririm dedi bakalım inşallah bir iş bulurum alan olursa..

birkan1907 2018 yılı ekpss ( engelli kamu personeli seçme sınavı ) hakkın var . Müracaat tarihlerini takip etmen gerekir . İşkur üzerinden engelli istihdam yapan işyerlerin de engelli olarak çalışma imkanın var .

@-DORLİON- anladım biraz araştırdım engelli haklarınıda. biraz kararsız kaldım acaba raporu aldıktan sonra yararlanamayacagım şeyler olurmu dezavantajları ne olur onu çözemedim ya :/

Sanırım engelli raporu aldıktan sonra emeklilik kısalsa bile asgari ücret gibi maaş bağlanır ve araştırdığıma aldığım haberlere görede maaşın 3 te 1 ini alıyormuşuz cünkü 3 te 2 sini devlet sana kampanya ve indirimlerle yansıtıyormuş bu sebebple gereksiz gözüküyor gibi.. ://

Üst Alt