Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf tutuldum. Yeniden başvursam alırlar mı?

buraq367

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2 ay once uyum bozuklugundan dolayı curuk aldım f43.2 acemı bırlıgını atamamlardım toplam 1.5 ay askerlık yaptım ama suan tedavı gordum suan ıyılestım kagıtta saglık durumunda degısıklık olması durumunda tekrar basvurabılır subayeye dıyo basvursam subeye ben ıyılestım desem tekrar alırlarmı askere

buraq367

Kardeşim, teorik olarak evet, yeniden başvurabilirsin tabii ama, hiç bir rahatsızlık öyle 3 ayda tümden geçip askerlik gibi zor bir işe uyumlu hale gelmez. Çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın. Aman iyi düşün. Ailenle konuş. Doktorunla konuş...

OturanBoğa yanı gıdebılırım demı abı, bırde aynı yerdemı yaparım acemılıgımı denızcı olarak tamamladım yoksa sıfırdan baslar baska bı kuvvetdede yapabılırmıyım

Luzumsuzluk bence bak isine hayatina.
Zengin cocuklari neden olmez askerde bunun cevabini verebilirsem bende basvurup gidicem askere bak isine hayatina luzumsuz isler pesinde kosma kardesim.

oyle dıyosun ama abıcım ınsanın vıcdanı ıcını kemırıyo bırde mılletın gozunde degersız bı duruma dusuyorsun arkandan konusuolar neden yapmadı ne oldu dıye mılletın agzı torba degılkı buzesın

Millet icin yasama eger millet icin yasarsan herkes millet duzgun olsun ister ama kendileri her boku yer.
Sen bosver bak keyfine millet para verip gitmiyor.
Ustelik yumurtalik kanseriyim diyip curuk alan cocuk sahibi olan devlet buyuklerimizin cocuklari var. Hayatta basarilar. Tek derdin bu olsun.

buraq367

Simdi isine gucune hayatina bakmaya devam. Allah hayirli kapilar nasip etsin.

babamda kafamı bozuyo sureklı yapmadın dıyo keyfınden geldın dıyo o cok bozuyo sinirimi

Bosver kardesim babani bi ise gir bak hayatina cok merakliysa kendi bidaha gitsin. Insanlar ah ah

ya ülkenin cumurbaşkanına bu millet mercedesler, saraylar vermiş ama oğlu bedelli yapmiş, başbakanı 3 sene önce gözümüzün içine baka baka bedelli çıkmayacak dedi, 2 sene önce bedelli çıktı, kimler gitmemiş bak, karar alıcılar kendi çocuklarını askere yollamıyor, sehit yakınlarına bile protesto olursa dava açıyorlar, babana söyle cumhurbaşkanın oğlu bedelli yapmış ben de raporluyum de.

Bahsettiğiniz yasa BEDELLİ ASRKERLK değildir. ASKERLİK SİSTEMİNİN KÖKÜNDEN değiştirilmesini sağlayan bir düzenşeme dir. Yarı profesyonel ordu ile, Bedelli askerliği aynı şey zannetmek elma ile armudu değil, ELMA İLE KARPUZ u birbirine karıştımrak demektir..

Üst Alt