Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muafiyet raporu evde bakım ya da 2022 maaşımı etkiler mi?

EngelliUye42

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Doğuştan engelliyim. Ağır engelli raporum var. Evde bakım aylığı ve Engelli maaşı alıyorum. Askerlik yapamaz raporu almak için hastaneye gittim.

Şimdi hastane bana "Çürük" raporu verirse herhangi bir engel yüzdesi verir mi? Bu rapor bakım aylığına veya engelli maaşımın kesilmesine neden olur mu?

EngelliUye42

sen nıye gıdıyon kı askerlık muayenen geldıgınde askerlık şubesi senı ilgili hastaneye yollar öyle çürük almak için kafana göre bı hastaneye gıdemessın.çürük raporu bişi yapmaz farklı rapor.maaşlarını almaya devam edersın

-mka

Askerlik muaynem geldi zaten. Askerlik şubesi aile doktoruna, aile doktorum hastaneye yönlendirdi. Şimdi bana verecekleri rapor her ne olrsa olsun maaşlarımı etkilemeyecek mi?

EngelliUye42
demekkı işlemler değişmiş bizim zamanımızda engellı enelsız günü gelen herkes şubeye çagrılırdı ordan askeri hastlere sevk edılırdı ben ankara gata sevkedılmıstım ondan dedım.yeni sistem daha kolay desene.
askerlıkle ilgili alacagınız rapor maaşlarınıza bi etkı yapmaz.maaşları alamya devam edersınız.çünkü o rapor maaşınızla ilgili bi rapor değil

-mka

Evet yeni sistem daha kolay. Umarım çok daha kolay bir yolunu bulurlar. Yardımınız için saolun.

Üst Alt