Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muafiyet raporumu iş yaşamımda kullanabilir miyim?

YagmurduasI

Yeni Üye
merhaba. ben askerden hepatit b gerekçesi ile savaşta askerlik yapar barışta yapamaz diye rapor aldım. "Çürük Raporu" Sağlık kurulu raporum elime geçmedi. Bugünlerde gelmesi lazım. Benim sorum elime geçecek olan bu raporu tekrar karaciğer Biopsisi olmadan yüzdeye çevittirebilirmiyim.. ve rapor %40 geçtiği taktirde özürlüler yasasından yararlanabilirmiyim.

Denemekte fayda var, ama zannetmiyorum ki o rapor iş yaşamınızda bir işe yarasın. Prosedür, vergi indirimi için defterdarlığa müracaat etmenizi ve oranın sevk ettiği hastaneden yeni bir rapor almanızı gerektiriyor. Hastanede biyopsi yapmayıp varolan raporunuzun/tetkiklerinizin yeterli sayılması zor gibime geliyor. Yani bu ülkede işler o kadar iyi gitmez diye düşünüyorum! İlla bir yerden uğraştırırlar...

Askerlikten muafiyet raporunu iş yaşamında kullanamazsın.Eğer bir işe girmek istiyorsan İŞ-KUR il müdürlüğüne başvuracaksın.Seni Hastahaneye sevk edecekler.Sağlık Kurulunun sana verdiği özür grubuna işlere başvuracaksın.özürlü maaşına gelince vergi dairesine başvuracaksın.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri