Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Askerlikten muafiyet vermediler! Sizce bu doğru karar mı?
gözden başlıyorum sağ ve sol gözüm -6.5 miyop iki gözde de 0.75 astrigmat var
sol kolum da hareket ve his kaybı mevcut
ak ciğerlerim enfeksiyon lu kronik astimim var
ve sağ ayagim sol ayağımdan biraz daha uzun
1.74 boyunda 50 kiloyum
çok zorluk çekiyorum şuan doğuda askerlik yapıyorum görüşlerinizi bekliyorum psikolojik problemlerim var yürüyen ölü gibi bir seyim çok zorlanıyorum
ALLAH kolaylık versın kardeşim valla doktorlardan bizde müzdaribiz
gözde iki gözün dereceis 14 toplam olması lazım yada görme kaybı 2/10 olmazı lazım
boyun da kılon cok az gııb tablo var ona bak bi
acemilik olsun dıger usttabırlgı olsun nasıl gecdı orda gıtınmı revire felan benım arkdasım kılodan almısıd muaf orda soruolarmıs revıer gıtmek ısteyen varmı dıe felan
Yav gittim doktora kâğıtta -6.5 yazıyor adam -5.5 diyor gözlükle bile göremiyorum acemi usta birliğinde yapın dediler savdilar bizi usta birliğinde katılış muaineye katıldım 1 haftada 4 kere revire çıktım komutan bana çok gittim revire diğerlerini teşfik ediyorsun filan dedi ve gözlerim 14 u geçiyor sende topla ama işte sağlam adama çürük verip benim gibi zombiye yapabilir diyorlar psikolojik olarak çöktüm ne uyuya biliyorum ne yemek yiyorum durumum zor komutan bana çürük almaya çalışıyorsun diyor üstüme geliyor ne diyicem bilmiyorum
git dışarda muane ol göz den rapor iste ve tsk nın gözle ılgılı bölumunu indir senı ılgılendıren kısmı işaretle revire gittignde askerde doktora gosterırsın olmadı bacagındada sorun var dıodun git spor felan yapamaz rapor al ..
bende yarın heyetten sonucumu alcam ıtıraz ettım gene aynı sonucu verdıler tekrar itiraz etme hakkım varsa gene edicem sende bırakma işin peşini bence komutanın dedıgıne ne bakıon arıo gözüm de bacagım agrıo de çık revıre
valla bu muafıyet işlerı olsun doktor işleri olsun anladım kı iyi birisine ve anlayışlı bırısne denk gelcen yoksa körde olsan adam bişey uydurup yolluo seni
Yav gittim doktora kâğıtta -6.5 yazıyor adam -5.5 diyor gözlükle bile göremiyorum acemi usta birliğinde yapın dediler savdilar bizi usta birliğinde katılış muaineye katıldım 1 haftada 4 kere revire çıktım komutan bana çok gittim revire diğerlerini teşfik ediyorsun filan dedi ve gözlerim 14 u geçiyor sende topla ama işte sağlam adama çürük verip benim gibi zombiye yapabilir diyorlar psikolojik olarak çöktüm ne uyuya biliyorum ne yemek yiyorum durumum zor komutan bana çürük almaya çalışıyorsun diyor üstüme geliyor ne diyicem bilmiyorum 50 kilo adam günde 1 öğün yemek yiyorum durumum sen düşün
yyusuff birkaç zamandır senin bu foruma yazdığın mesajları takip ediyorum, sen bence buraya bilerek milletin moralini bozmaya, yanlış yönlendirmeye ve yanlış bilgi vermeye gelmişsin. Buradan forum yetkililerine sesleniyorum, bu arkadaşın üyeliğine son verin. Spam yapıp aynı şeyleri yazıyor, gelip gidip muafiyetle alakalı başlıklara "doktorlar muafiyet vermiyor" deyip bir de gülüyor. Demin dediğim gibi, arkadaşın mesajlarını takip ediyorum, hep aynı şeyleri yazıyor. Bu tip insanların böyle hassas konularda gelip moral bozmalarını ve burayı takip eden arkadaşları yanlış yönlendirmelerine sinir oluyorum. Bence kesinlikle sallıyor, önceden askerliği yapmış gelmiş burada milleti trollüyor, gülüyor eğleniyor...
vhtgnctrk ne alakası var bir tane mesaj göstersene moral bozucak seviyede git dışardan rapor al dedım goster ve kendı basıma gelenlerı söyledım adama insanlar bişeylerı payasarak moralını yüksek tutabılıo bu kadar konuşa konuşa basında gecenlerı anlata anlata olucak ama sen varklı bir yapıya sahıpsen konusmak dıısnda nasıl anlaşıyorsun bılemıcem