Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten tecil işlemi için gittiğimde sağlık muayenesi prosedürü de işler mi?

ertan35

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar örgün eğitimde tecilliydim şimdi baska unıversıteye kayıt yaptırmak ıstıyorum askerlık belgesı ısteyecekler şimdiki orgunden kaydımı sıldırıp bu sene bıtırmış oldugum acıkogretım 4 yıllıktan iki senelık tecılı yaptırmak ıcın gıttıgımde internette bir kaç yazıda sağlık muayenesıne gıdılıyormuş dıye okudum,tecil için gideyım derken muafiyet olayı cıkarsa surec uzun mu olur unıversıte kaydını kacırırmıyım cok onemlı bu ne yapsam bılemedim.

ertan35

Öğrencilikle ilgili tecil işleminde sağlık açısından sevk işlemi olmaz bence. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

acıkogretımden bu sene lisans bitmiş olduğundan veya yeni kayıt için 93luler ve sonrası doğumlulardan belge ıstendıgınden orgundeki kaydı sılme işlemi olduğundan iki yıl daha tecil etme hakkı varmış bundan yararlanmak için basvuruldugunda ise muayene istenip öyle tecil ediliyormuş diye okudum nedir tam bilemiyorum.

Üst Alt