Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten Uyum Bozukluğı nedeni ile muafiyet çürük alırsam sivil hayata etkisi..?

yekta52

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba Hayırlı akşamlar.50 günlük askerim. sivil hayatımda birçok sıkıntı yaşadım, Küçük yaşta cinsel istismara maruz kalmam,2022 yılında Afganistan'da çalışırken 7 gün esir düşmem ve geçtiğimiz mart ayında silahla vurulmamdan ötürü psikolojim iyice bozulmuştu.askerdeyken birçok olumsuz düşünce ve ağlama krizlerine girdim ve 1 ay uyum bozukluğundan hava değişimi aldım.RDM doktoru cidden sıkıntıl olduğuma inandı ve bana 2.ci hava değişiminde çürük alman için sana yardımcı olacağım dedi. ama aklıma psikiyatriden çürük raporu aldıgımda sivil hayatım nasıl etkilenecek , köşeye sıkışmış durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. ehliyetim vs elimden alınır mı , sivil hayatta ne gibi zorluk yaşayacağım tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun hocam. oğuzhan11 OturanBoğa

Benzer bir konuyu ben açacaktım. Tekrarlayan uyum bozukluğu sebebiyle muaf aldım. Bazıları bu sebeple iş bulman zor diyor. Birisi de dedi ki, 15 gün içinde muafiyet sebebini dehb ile değiştirt. Böyle bir şey mümkün mü?
OğuzHan112

Özelden sorduğun soruya buradan cevap yazalım.

Uyum bozukluğundan dolayı ehliyetin alınmaz.

İş konusu belki ufakta olsa sıkıntı olabilir.
Ama yapamıyorsan önce sağlık diyoruz.
Çok ciddi bir sıkıntı yaşamazsın.
yekta52
antimilitarist
Hayır öyle bir şey mümkün değil.

Üst Alt