Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşkınızı Etkilemek

bilisimbaskan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkes arkadaşları dostları içinözel birşeyler yapmak ister ve bunu uygulamak için çeşitlikaynaklardan destek alır.

Bende bir arkadaşıma böyle birsüpriz yapmak onu sevindirmek istediğim için araştırmalarımabaşladım. İlk etapta ona bir hediye almak uzun süre hatırlanacakbir durum fakat bunu daha önce yaptığım için bu adımı geçtim.Ona güzel söz şiir yazmakta bir seçenek ama hemen, hemen hergüngüzel sözle ve şiirler söyleyerek onu mest ederim.

Benim amacım aldığım bir çicek vesolduktuktan sonra unutulmak değildi. O an kalıcı birşeyleryapmaktı akılda kalıcı ve aklıma ona yemek yapmak geldi fakatyemek yapmaktan anlamadığım için yapabileceğim en iyi yemekmakarna olduğundan yemek tarifleri aradım ama kolayca yapabileceğimbir makarna bulamadım hepsi karışık ve bir çok mazlemeiçeriyordu.

Makarna tarifleri adı altındainternet sitesi buldum ve buradan tam bana uygun bir makarna tarifialdım ve yapmaya başladım sitedeki tarifler o kadar basitki hattabirçok makarna hazırlanmasında malzemeler hemen kolayca teminedilebilecek durumda.

Sizlerde benim gibi süprizyapabilirsiniz benimkisi bir öneri. bir başka yazımda görüşmeküzere saygılarımla.

makarna-salvatore-280x250.jpg

Üst Alt