Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aslı gibidir raporla notere gitsem onaylanır mı, raporun aslı mı olmak zorunda?

güneyli1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar özeltertibatlı araç kullana bilir raporumu hastane arşivinden çıkarttırdım fotokopi çekildi üzerine aslı gibidir diye kaşe vuruldu baş hekim kaşesi basıldı imzalandı fakat vergi dairesi kabul etmiyor noter taslikli istiyor şimdi elimdeki aslı gibidir yazan raporla notere gitsem onaylarmı yoksa raporun aslınımı aslınımı ister

onaylamaz hastaneden aslını alıp notere onaylat hastaneye geri götür

insana işkence yapıyorlar resmen kesin biliyorsun değilmi onaylamazlar.

aslını vermiyorlarki trafikten istedim eski aracın dosyasını çıkarttı dosyada raporum var vermiyor kimliğimi bırakayım noterden aslı gibi yaptırıp getireyim diyorum vermiyorlar hastanaden aldiyor hastane kendisi aslı gibi yapıyor ınlarda vermiyorlar kafayı yiyecem

elindeki aslıgibidir kaşeli raporunu götürürsen noterde onaylayacaktır

kare inşallah onaylanır bunu demen beni çok mutlu etti yarın notere gidecem inşallah onaylanır yoksa gene kapı kapı gezdirirler

sizböyle bir işlem yaptırdınızdamı onaylanır diyorsunuz yoksa kişisel fikrinizmi

teşekkürler

saglık raporunun aslı yanınızda olmaz ise noter yapmaz..

arkadaşlar ben bu raporun aslını nasıl alabilrim hastanede var ama vermiyorlar trafikte eski aracın dosyasında var vermiyorlar neyapmam gerek yeni aldığım araç salı yada çarşamba günü gelecek ama rapor yok ortada.

heyet sekreterliğine ricada bulun belki verirlerde o zaman noterden aslı gibidir onaylı yaptırabilirsin.

Bende yaşadım bu sorunu.(sorunum sosyal hizmetlerle ilgiliydi) Bimer'e şikayet dilekçesi yolladım, onlar da sosyal hizmetlere iletmişler. Şu an cevap bekliyorum. Oldukça saçma birşey bu yaptkları. Madem bi işlevi yok,neden aslı gibidir damgalı belge veriyorsunuzki..

Heyet sekreteri zaten raporu veriyor sana git fot çektir baş hek. Yard. Onaylat diyor o zaman alır notere gidersin
raporun aslı olmadan asla onaylamaz noter

Vergi dairesine vergi indirimden yararlanabilmek için başvurduğumda maalesef hastahanenin aslı gibidir kaşesi olan rapor kabul edilmedi..Raporun aslının fotokopisini çektiriyosunuz raporun aslı ile birlikte notere gidiyorsunuz 35 tl gibi bir ücretle tastikliyorlar..

Üst Alt