Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asosyal (Çekingen) biri Anti-Sosyal (Psikopat) birine zamanla dönüşebilir mi?

Reyhanman

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Yaşanmış Böyle bir örnek var mı ?

Gittikçe şiddete meyilli çekingenlikten öte sinirli,saldırgan ve dayak yese bile bıkmayan küfürbaz dinsiz birine dönüştüm

15 yıldır psikiyatrik ilaç kullanıyorum ve en son 2 hafta önce tamamen kullandığim ilaçlarım değişti farklı bir tedavi görmeye başladım ve son günler bu bahsettiğim davranışları belirgin bi şekilde sergiliyorum

Özellikle yüksek sesli hızlı ve insanların gözlerinin içine katiller gibi bakarak vurgulu konuşuyorum. Ayrıca etrafımda geneli buz kesiyor ve abi abi çekip benle çekinerek konuşuyor ya da susuyorlar

Reyhanman

İlaç değişimleri her zaman çok çok zordur ve meşakkatlidir. Bu duygularını ve sende yol açtıklarını mutlaka bir kağıda not et ve en kısa zamanda doktorunla paylaş.

Bir de bence bu dönüşümün farkında olmak bile kendi başına iyi bir şey. Bu durumdan rahatsız olmaksa sorunu çözemeye dair önemli bir yol açar. Böylesi zamanlarda olabildiğince sakin bir hayat sürmek, tanıdığın ve güvendiğin insanlarla duygularını paylaşmak ve onlardan destek almak çok önemli. Eğer mümkünse işten ve koşturmacadan uzak durmak, ilaçlarını aksatmamak...

İlaçtan olabilir yan etkiye benziyor kullandığın ilacı araştır 15yıl ilaç kullansam ben deliririm bence çok ağırlar ilaçlar için bir değişim gerekli gelişim yeni ilaçlar için bekliyorum daha az yan etkili

Sebeb ilaç degişimi. Bir anda kesildiyse umarım degildir kişi için çok sancılı olur. Doktora belirtin mutlaka bunu

Ben artık bu psikiyatri ilaçlarının kandırmaca olduğunu düşünüyorum. 16 yıllık psikiyatri geçmişim 3 kez hastaneye yatışım var ve 2006 yılından üniversitede tıpta psikiyatri okurken benle ilgilenmeye başlayıp gittiğim doktor bugün bana senin neyin var teşhisin bilmiyoruz sürekli farklı bişeyle karşılaşıyoruz sende dedi

Bende bıktım bu durumdan ilaçla da olmuyor ilaçsız da olmuyor

Bıraktım ilaçları 100kg oldum
Ne olacaksa olsun zaten neyim olduğunu 16yıldır gittiğim doktor bile bilmiyor teşhis koyamıyor

Şikayetlerini anlat ben koyayim teşşizini😎

Anti-sosyalle psikopat aynı şey mi parantez içinde yazılmış ?

Son düzenleme:
Üst Alt