Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asperger Sendromlu ve OKB'li olan bir kişi EKPSS'ye hangi gruptan sınava katılabilir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
Asperger Sendromlu ve Obsesif Kompulsif Bozukluğu olan bir kişi EKPSS'ye hangi gruptan sınava katılabilir?
(Asperger Sendromu "Yaygın Gelişimsel Bozukluk" diye geçiyor)

ayDÜNYAvazo

Raporda mental retardasyon kısmı işaretli mi?

Genelden girilir sınava. Senin bilginin olması gerek bu konuda. Başka bir başlıkta zihinsel işaretli olmadığı sürece genelden girilir, zihinsel işaretliyse oran ne olursa olsun zihinselden girilir demiştin.

lacivert21

Belki tecrübeli arkadaşlar var diye. Biliyorum ben ama ASPERGER SENDROMU "yaygın gelişimsel bozukluk" adı altında listelenmekte ondan dolayı bilemiyordumda.

Bu şekilde sınava katılan varmı?

lacivert21

Engelli raporu daha çıkmadı ama "zihinsel" kutucuğu işaretli olması ihtimali var büyük ihtimal.
(Eğer "Zihinsel" kutucuğu işaretli olursa benim hangi gruptan sınava girmem gerekir)

ayDÜNYAvazo

Zihinselden girilir zihinsel işaretliyse. Başka bir başlıkta zihinsel işaretli ise diğer oranlara bakılmaksızın zihinselden girilir demişsin yani biliyorsun o zaman neden soruyorsun?

lacivert21

Zihinsel olması gerekiyor ama yinede emin olamamıştım ben.
😁😁😁 ✋

Son düzenleme:
ayDÜNYAvazo

Zaten zihinsel işaretli olursa benim hangi gruptan sınava girmem gerekiyor demişsin. Zihinsel işaretli ise zihinselden girersin, okb ise genelden girersin.

@lacivert21
Asperger ile ilgili bilgi (2022 EKPSS) içinde bilgi varmıdır. Yarın başvurular başlıyor.
😁😁😁

ASPERGER SENDROMU ile ilgili bilgi varmıdır?

Ben pek anlayamadım dı.

Asperger Sendromu ile ilgili bilgi bulunuyormu?
Bilgisi olan yokmu?

Son düzenleme:
Ben anlayamadım Asperger Sendromu ile ilgili bilgi varmıdır?

Aspergerle ilgili bilgi varmıdır?

KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMIDIR?

Üst Alt