Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asperger Sendromu teşhisini devlet hastanelerinde hangi bölüm veya branş koymaktadır?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
Yetişkinlerde "Asperger Sendromu" teşhisini "DEVLET HASTANELERİ"nde hangi bölüm veya branş koymaktadır?

Bana asperger olabilirisin dedi bir psikiyatri uzmanı dedi kendi uzmanımla da konuşucam.

Tam demedi sonuçta bu bir süreç ve size doktordan aldığım tüm aldığım şeyleri aktaracağım açık net şeffaf bir şekilde olma olasılığım da çok yüksek.
Örneğin hep resmi konuşuyorum.
Çoğu belirti var bir tek düzenim yok düzensizim. Yani bir günde Yapacaklarım planlı değil. Bu sizde var mı?

Doktorların çoğu bilmiyor sanırım Asperger Sendromu nu.

Bilmiyor değil gayet bilinen bir hastalık.

Hastalık mıdır onu tartışırız. Hangi doktora denk geldiğinize bağlıdır.

Belkide ülkemizde pek bilinmeyen bir hastalık olsa gerek.

Nasıl yani anlayamadım (hangi doktora derken)

Ama kişinin ispat edip edemeyeceği şüpheli bence Asperger Sendromlu olduğunu.

eskiyim ben

Hiç denk gelmedi ama Bakırköy RSHH yatma niyetim var bu günlerde. Orada bununla ilgili doktor varmıdır?

Var hemde abartı düzeyde ilkokulda ortaokulda hep bir şeylere kafayı takardım masonları gibi gizli tarikatları ezbere bilirim laptop pc telefon işlemcisine kadar elektronik donanıma takıntılıyım. Hep resmiyim.

Üst Alt