Merhabalar, öncelikle herkese iyi günler dilerim. Yaşım 23 astegmn olarak görev yapıyorum, sivil mesleğim öğretmenlik, bir evin tek evladıyım hayatım boyunca bu süreç hariç ailemden hiç ayrı kalmamıştım ve çok ciddi sorumluluklar altına girmemiştim. Ama burada bine yakın ürünü zimmetime verdiler ve bu durum bir anda beni geceleri uyumak isterken uyutmamaya, uyuduktan sonra erkenden uyandırmaya ve hep bir kaygı, stres, korku yaşamama sebep oldu içim hiç rahat etmiyordu, sıcak, halsiz, tedirgin ve hep başıma kötü bir durum gelecek hissiyatındaydım.
Durumu üstüme bildirdim psikiyatriden rapor al yerini değiştirelim dediler rapor alırsam neyden rapor verirler ve bu rapor benim öğretmenlik yapmamı , memur olmamı, iş bulmamı kısaca mesleki hayatımı etkiler diye rapor almaya çekiniyorum sizce ne yapmalıyım ? Hayatımda ilk kez bu sorunları yaşıyorum.
Durumu üstüme bildirdim psikiyatriden rapor al yerini değiştirelim dediler rapor alırsam neyden rapor verirler ve bu rapor benim öğretmenlik yapmamı , memur olmamı, iş bulmamı kısaca mesleki hayatımı etkiler diye rapor almaya çekiniyorum sizce ne yapmalıyım ? Hayatımda ilk kez bu sorunları yaşıyorum.