Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asteğmenlik yapanlar da askerlik borçlanması yapabilir mi?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
259
Arkadaşlar askerliğini asteğmen olarak yapmış birinin de askerlik borçlanması yapması gerekiyor mu bugünleri saydırmak için .

Asteğmenlik günleriniz de hizmete sayılıyor bir dilekçeye başvurmanız yeterli, borçlanma yapıp para vermenize gerek yok .

sn tayfun verdiğiniz cevap için öncelikle teşekkür ederim ben devlet memuruyum yanlış hatırlamıyorsam yanılıyor da olabilirim mesleğe başladığım 2006 yılında asteğmenlik günleri mi çalıştığım kuruma yani emniyete bildirmiştim polnete girdiğimde gözüküyor 1 yıl 3 ay asteğmenlik yaptığım bu yeterli sanırım o zaman değil mi ? tyfn28

Tam detaylı bilmiyorum , ancak kesin bildiğim asteğmenlik süresi hizmete tabi , bir arkadaşım geçmiş zaman dilekçe vermiş hizmetiyle birleştirmişti.

@OturanBoğa askerliğini asteğmen olarak yapanların da günlerini hizmetiyle birleştirmek için ödeme yapması gerekiyor mu ?

Üst Alt