Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astigmat ve miyop için rapor oranı verilir mi?

Hocam benimde ayaklarimda ellerimde halsizlik var acaba oran alabilirmiyim tip2 diyabet hastasiyim

@by_ arabo, tip 2 için 20 veriliyor. Halsizlik için yapılacak muayene ve test sonuçları belirleyici olur. Güç kaybı ve hareket kısıtlılığı varsa değerlendirilebilir.

Ben şuan heyet kurulundayım tip2 20
Hipertansiyon 10 kolestrol 10 verdiler göğüsten girdim astim icin puan alamadım
Horlamam var uyku polikliniğine randevu bekliyorum bu orani nasıl yüzde 40 tamamlayabilirim yardımcı olurmusunuz

Pisikyatri için yarın randevum var ekletebilirmiyim

Piskiyatri en az 6 aylık tedavi olmadan vermez. Baş ağrın filan varsa nörolojiye başvur yada fıtık filan varsa beyin cerrahına

Bas ağrım var nöröpati için başvuracak
Inşallah bisey cikar

Bugün nöroloji doktoruna gittim ayaklarında ve ellerimde yanmalar olduğunu söyledim diyabet hastası olduğunu belirttim emg gönderdi sensöriyel polinöropati cikti doktora sordum puan aldın mı evet aldin dedi ama puanın kac oldunu söylemdi sizce kac pain alirim

@KKELEBEKK
Sensöriyel polinöropati ne orun veriliyor acaba bilginiz varmi

@swimmer1

Diyabetik polinöropati kac puan alirim acaba

Moderatör tarafında düzenlendi:
5 geldi

Bende raporuma itiraz ettim başka hastaneye sevk ettiler burdan farklı sonic çıkarsa hakem heyete sevk olacam sorum şu hakem heyettedir tahliller baştan mi yapılacak yoksa sadece kağıt üzerindeki karar verilecek

baştan tetkik yaparlar diye tahmin ediyorum inşallah olumlu sonuçlanır

Sağ: 4,50
Sol: 4,75
Normal üzeri miyopum var, göz hastalıklarından hiçbir oran alamadım. Kısacası vermezler.

@umut2135,

Umut bey benimde ekg de ritim yuksek cikti ve hipertansiyon hastasıyım durum ne olur sizce

Arkadaşlar dün kurula girdim kardiyoloji doktoru hipertansiyon ve ekoda taşikardi teşhisi koydu ritim bozukluğu engel orani kaç olur acaba

Üst Alt