Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım, alerji, boyun fıtığı, sinir sıkışması için hangi oranda rapor verilir?

Gülsüm yıldırım bildiğim kadarıyla astım raporu ilaçlar için engel oranı için değil. engel raporu için randevu alıp kapsamlı araştırılır heyet karar verir orana..

J45.9 astım tanımlanmamış ve k30 allerji tanısı var. Boyun fitiğindan ameliyat oldum 4-5-6 omiriliğinde protez var. El bileğimden sinir sıkışmadından ameliyat oldum. Yine başladı sıkışma. Birde hiperttoid var. Yüzde 40 malüliyeti geçer mi

Bana yardımcı olur musunuz. Benim j45 astım tanımlanmamış. K30 allerji hastalığım var. Boyun fıtığından Ameliyat oldun 4-5-6 omurilikleri aradında 3 tane protez var. Ayrıca bileğimden sinir sıkışmasından ameliyat oldum. Diğer bilekdede bsşladı. Boyun fıtığıda yenilemeye başlamış. Bankacıyım. Meslek hastalığı. Ayrıca guvatr var. Hipotroid. Hepsininde tahilileri ultrason ve mr sonuçları var. 5 nisanda sağlık kuruluna giricem. Hayırlısıyla. Özürlülük oranım kaç olur acaba. Bana az çok yardımcı olurmusunuz

Engelli oranı

Merhaba bankacıyım. Boyun fıtığından ameliyat oldum. Boynumda 3 tane protez var. Ayrıca sağ bileğimden de sinir sıkışmasından ameliyat oldum. Aradan 4 sene geçti boynumda tekrar düzleşme başlamış. Sol bileğimde de sinir sıkışması arrtı. Ameliyat boyutunda ayrıca ameliyat olduğum sağ bileğimde de tekrar sinir sıkışması başlamış. Hepsi meslek hastalığı. Gecen sene sağlık kuruluna girdim. Sadece endogrin %10 oran verdi. Ama benim şikayetlerim artıyor. Tekrar giricem kurula. Durum ne olur sizce %40 alabilirmiyim

Meslek hastalığı olduğuna nasıl karar verdiniz meslek hastalıkları hastanesinden meslekidir diye rapor aldinizmı

Özürlülük ayrı maluliyet ayrıdır yazdığınız hastalıklar dan maluliyet alamazsınız çok zor

Merhaba bende bugün girdim kurula solunum testi sonıçları aşağıdaki gibi j45 astım var. Puan verilir mi

FVC 78
FEV1 (L) 58
FEV1/FVC 74
FEF 37
Pef yüzde oran yok

Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum.
Bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ben kurula girdim doktor muayenelerini bitirdim.

Endogrin %10—-haşimato troidi
Gögüs hast %20—astımdan dolayı
Beyin cerrahi %11—-boyun fıtığından ameliyat oldum boynumda 3 tane protez var. Sağ bileğimden sinir sıkışması amelitatı oldum. Tekrar başladı sinir sıkışması sol bileğimde sinir sıkışması arttı. Ayrıca bel fıtığım var. Ameliyatıma sadece %11 verdi toplam %41 ama baltazara girince %36 oluyor. Beyin cerrahı kurula girince fizik ve ortapedi de görül belirticek dedi. Sana kurulda sorucaklar rahatsızlığın ne diye dedi.

Bende kurulda artık çalışamadığımı zorlandığımı söylicem. Ortapedi ilave 5 puan daha verse %40 oluyor. Kurulda puanı arttırırlar mı. Böyle bişeyle karşılaşan oldu mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keşke bel fıtığınıda söyleseydiniz .%8 alabilirdiniz ordanda...mr ınız falan varsa...

Tarıkbülbül

Söyledim bel fıtığınıda. Mr raporunu davgetşrdim. Kurul evrakları ile teslim ettim. ortapedi değerlendirecekmiş. Kurulda değerlendirilecekmiş. Kurulda ortapedi puan verip arttırabilir mi

Raporu verdiyseniz olabilir ablam.cunku bel fıtığından vermemişler...inşallah verirler

Tarıkbülbül

İnşallah inşallah. Bankacıyım çok zorlanıyorum artık. Bilgisayar karşısında çalışmsktan. 40 a tamamlamayada çok az kaldı. Astımdan dolayı şimdi evden çalışıyorum. Ama ben ağır kaldıramıyorum. Markete tek başına gidemiyorum. Evdevtemizliğimi bile yapamıyorum. Ellerim çok uyuşuyot. Boynımdaki protezlerden sğır kaldıramıyorum

@BİR BANKACI

Haşinato troidi için raporlu ilacım var. Önür boyu kullanmam gerekiyor. Levetron. 100 gram ilaç ike kontrol altındaysa %10 400 gram ilaçla kontrol altındaysa %40 veriyorlar

[FONT=sans-serif]Siz de mi bankacısınız. Bende bankacıyım. 21 yıllık.[/FONT]

Ben 400 gr da kullandım hashimato için hep 10 aldım 15 bile vermediler

Doktora göre değil hashimato tiroidini hipp tiroid olarak değerlendiriyorlar 400 grm ilaç kullandigim halde %10 veeiyorlar

@Dry34

Ameliyat oldunız mu bende de 2 fıtık var puan vermediler

psikiyatri tedavim temmuzda bsşladı orta depresif nöbet denildi 2021 nisan gibi kurula girsem. Psikiyatriden puan verilir mi

tedavim temmuzda bsşladı ilk gittiğimde epikrize hafif depresif yazmıştı. İlaçlar hiç fayda etmeyince ilaçları değiştirdi. orta depresif nöbet yazdı epikrize. Aslında şikayetlerim uzun zamandır var ama düzenli tedavi görmedim. Düzenli tedavi temmuzda başladı.
2021 nisan gibi kurula girsem. Tedavi başlıyalı 9 ay oluyor. Psikiyatriden puan verilir mi

Gülsüm yıldırım

Ameliyat olmadım. Bel fıtığından 8 uroloji 5 kbb 26 romatoloji 5 puan verdi.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Dry34

Baltazardan sonra 40 puanı geçti mi

Burun kemiğim eğri. Burnumun sağ tarafında %10 nefes alıyorum. 25 senedir ameliyatdan kaçıyorum. Astımımda var. Ameliyat olsam puan alırmıyım.

Üst Alt