Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım, bel ve boyun fıtığından oran verilmedi?

nextby01

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
bir tanıdıgma ASTIM. bel . boyun fıtıgında oran verilmedi neden acaba 2 sene öncede hastanede 15 gün yattı
10 senelik astım hastası raporuda var işlem gerekmez diye not düşmüş bel fıtıgı da var onda da işlem gerektırmez demiş
fizikten %7 tansıyonda %10 verdi kulak tan da hafıfı duyma sorunu var test cıhazı arızalandıgı icin giremedi

yüksek kolestrol oran verırmı bide agzında yanı bogazında kıs mı ne var
düşük puan aldıgı icin kagıdı heyete vermedı kendısınde şu an acaba işlem e alınmışmıdır yada tekrar ne yapması lazım başka hastaneye sevk alırsa o hastanenın sistemınde görünürmü

arakadaşım ben burda bir konu açtım e mail desteği istedim kmse oralı olmadı devlet özürlülük ölçütü yayılıyor hastaneler ve dr lar o ölçüte uymuyorlar benim profilimde açtığım konulara bakarsan görürsün oraya şikayet et bir mail yolla her kes 1 mail yollasa sorgulamaya başlarla o mail adresi asp bakakının maili hemen arıyorlar gerekli yerlere bilgi veririz diyorlar ama 1 kişinin araması ile olmaz bu böyle devam ederse özürlülük diye 1 şey kalmayacak

yüksek kollestrola sesdeki kiste oran verilmiyor

sevk aldığı yer başka biyere sevk etmez bence derki işlemlerini tamamla

kagıdı tanıdıgımda hem dr dıyor ona rapor mr sonucunu kaybetme hemde oran vermıyo dedıgıne gore kan gazınıda aldı normalmış kan gazını alırken anamı aglattı dıyor solunum testını begenmedı dıye dr ezıyet cektırdı 10 senelık astım hastası bel ve boyun ftıgınada oran vermedı

Heyete girmediği için rapor işlemi yapılmaz hastanıza. Yeniden başka bir hastaneye başvursun. Astım, bel fıtığı, boyun fıtığı tüm bunlardan az çok oran alabilir. Başka hastaneye başvuru şuan için en mantıklı yol olur. Uğraşmadan olmuyor bu memlekette.. Tüm rahatsızlıklarını, ne var, ne yok hepsini belirtsin mutlaka. Alınacak % 1 oran bile rapor oranını etkileyebilir.. Sonucu bizimle paylaşın lütfen..

Astım için alınabilecek oranlar:
1-Doğuştan veya kazanılmış akciğer, plevra vegöğüs kafesi hastalıkları veya akciğeri tutan diğer bütün hastalıklarda, solunum ve dolaşım fonksiyonunda bozukluk yapmışsa; Solunum Fonksiyon Testlerine göre değerlendirme yapılır;

a- Az etkilenme varsa:% 20
b- Orta derecede etkilenme varsa:% 40
c- Ağır derecede etkilenme varsa veya kronik korpulmonale gelişmişse:% 80

Üst Alt