Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım hastalığım için doktor %60 yazdı. Heyet onaylar mı?

sevilay07

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim

küçüklüğümden beri astım hastalığımla boğuşuyorum.ilaç kullanım raporlarım ve geçirdiğim ataklarımdan dolayı yatış epikrizlerimle beraber bugün durum bildirir raporu için heyete başvurdum.heyet sadece göğüs hastalıklarına muayene olucaksın diyip elime bi kağıt verdi ve beni göğüs hast.uzmanına gönderdi.Doktor sft testleri ve muayeneden sonra elimdeki kağıda (ağır astım tozlu ve dumanlı ortamda durması uygun değildir) yazıp yanına da %60 yazdı.kağıdı tekrar kurula verdim haftaya gel heyete gireceksin dediler.
şimdi sizlere sormak istediğim sorular var

doktorun kağıda yazmış olduğu oran aynen heyette de kabul görür mü ? kabul görüp %60 olarak aldığım bu raporla işe girebilirmiyim? şimdiden vermiş olduğunuz cvplar için teşekkür ederim

Tabiki işe girebilirsiniz ama yapacağınız iş hafif işler olmalı

heyete giren diger doktorlar farklı branştan oldukları için onlar karışmıyor zaten senin anlayacağın formalite yani tek branş özür oranı verdiyse net bir şekilde çıkar....

bu raporla memur olabilmem için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar nereye başvurmam lazım

Ekpss sinavina göreceksin yanlis bilmiyorsan aile sosyal politikalar il müdürlüğüne basvurcaksin

2016da kpss olacak ekpss sınavına girip memur olabilirsiniz. ayrıca almış olduğunuz raporla engellilik haklarınızı kullanabilirsiniz. örnegin. belediye otobüsü tranvay deniz otobüsü metro ücretsiz olup inter ve faturalarınızda indirim uygulanır.

haftaya heyete gireceğim umarım oranı düşürmezler

endişe duymayınız yüzde 40 bile alsanız yeterli olacak

arkadaşlar bugün heyete girdim bi kaç soru sordular yatış epikrizlerimi kullandığım ilaçları raporları vs istediler hepsini gösterdim.rapora aynı oran yazılacak dediler haftaya çarşamba çıkıcakmış raporum.şimdi bu %60 durum bildirir raporu ile ekpss ye başvurabilirim değil mi ?

tabiki başvurabilirsin ekpss ye hayırlı olsun senin için şimdiden

çok teşekkür ederim bu durum bildirir raporu ile özürlü raporu hep kafamı karıştırdı tereddütte kalmıştım

Üst Alt