Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım için vergi indirimine yeterli oran alınır mı?

Emrah009

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bugün devamlı göründüğüm göğüs doktoruna astım hastalarında vergi indirimi olduğunu bunu nasıl alacağımı sordum kızarak astım hastalarında böyle bişey olmadığını sadece koah hastalığı olanlarda olduğunu söyledi bana yardımcı olumusunuz.

Emrah009 mrb
geçmiş olsun astım rahatsızlığınız kronikmi?
Sürekli kullandığınız ilaçlar varmı?
sft testiniz mevcut ise fvc ve fev1 değerinizi yazarsanız size yardımcı olmaya çalışırız.

aynen kronik astım fosters hava ve singulair kullanıyorum her yıl raporum yenilenior. daha önceden sft sonucu olan bi kağıt geçti elime yazılar silinmiş ama okuya bildiğim kadar. fvc 4.60 fev1 3.35

Emrah009 yanlış yazmışsınız
Fvc tüm sıradaki değerler
Fev1.sıradaki tüm değerleri yazmalısınızki yardımcı olalım
Doktor halt etmiş ben astımdan %40, oran aldım ve sürekli
Yönetmenlikte mevcut zaten akcigerle ilgili oran vermiycekseler hangi rahatsızliklara verecekler
Ama sizin durumunuz hafif ise belki o yüzden alamazsınız demiş olabilirmi çünkü bu rahatsızlıkla ilgili 3 evre vardır
Hafif %20
Orta%40
Ağır%80 oran veriliyor
Solunum testi burda en belirliyici faktördür
Oran belirlenirken.

sadece koah hastalıarına verildiğini söyledi halbu ki iş eri hekimi astımdan alabilirsin dedi.

FVC NOR:5.25 PRE:4.60 NOR.87.6 POST:4.74 FARK:103.0

FEV1 NORMAL4.38 PRE:3.35 NOR:76.4 POST:3.52 FARK:105.E bu şekilde yazıyor

Sürekli astım engelli raporum var vergi indirimi için başvurdum ama volume duyarlı test istediler.

Vergi indirimi için önce göğüs doktorunamı yoksa sağlık kurulunamı başvuruyoruz

astımdan ben yüzde 40 aldım.astım olduğuna dair raporların varsa sağlık kuruluna başvurup raporlarını sağlık kurulundaki göğüs doktoruna gösterebilirsin.doktor beni solunum fonksiyon testine gönderdi testin sonucunda sonucuna inanmamış olacak ki doktorla beraber gidip ikinci kez solunum fonksiyon testini yaptırdıktan sonra sonuca bakıp yüzde 40 yazdı. sft sonuçlarına göre oran belirleniyor.sen herkesin lafına bakma,çoğu mevzuatı bile bilmiyor

Astımdan sadece ilaç raporum var onu kabul ederlermi? Sorumu doktora sorar sormaz öyle bir sinirlendiki dövecek sandım. Üniversite hastanesinde çalışan arkadaşımla görüştüm önce sağlık kuruluna başvurmamı söyledi. Ayrıca kronik ürtiker rahatsızlığımda var ondanda alabilirimiyim acaba.

selam vergi indirimi alabilmen için rahatsızlınla ilgili hastanede en az % 40 rapor alıp bir işyerinde çalışıp vergi indiriminde başvurman lazım

Vergi indirimini hastalığa göre değil hastalıklarınız üzerinden verilecek heyet raporuna göre alırsınız, öncelikle tam teşekküllü bir devlet hastanesinden sağlık kurulu onaylı en az % 40 Engelli Raporu almanız gerekiyor.

teşekkür ederim en yakın zamanda başvuracağım.üniversite hastanesinden alırsam eğer geçerli olurmu

Alerjik astımdan %20 raporum var. Bel fıtığı, belde düzleşme,ankilozan spondilit, sol bacağımda varis, gut ve kronik ürtikerim var tekrar heyete girsem % kaç alabilirim

Üst Alt