Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım, işitme ve ankisiyeteye ait raporum var. Usta birliğinde etkili olur mu?

emrah2001

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben acemi birliğini ıspartada su andada hakkari şemdiliye düştüm sorunum astım ve alerjik astım rinit polene bağlı raporum var isitme kaybı raporuda var aynı zamanda ankesiyete bozukluğu mevcut bu raporların usta birliğinde bi etkisi olur mu sorularımı cvplarsanız cok mutlu olurum

Emrah, askerlik öncesi bunları söylemedin mi? Bu durumla için muafiyet verilebilirdi gibime geliyor. Usta birliğinde de belirt bunları. İlla ki bir etkisi olacaktır

en önemlisi komando olamaz raporu kesin verilirdi tek tabib tarafından . Anksiyete bozukluğu kronikse muaf olurdun gerçekten etrafımda bu rahatsızlığı geçiren arkadaşlarım var sekeli halen devam ediyor ve zaman zaman problemler yaşıyoruz kendileriyle .

B ve D maddlerine girenler muaf olur

Madde 16

A)
1. Histrionik,narsisistik,obsesif kompulsif,çekingen,bağımlı kişilik bozuklukları.

2.Geçirilmiş anksiyete, somatoform, dissosiyatif, depresif bozukluklar, uyum bozuklukları ve bunların alt tipleri

3.Hafif ve orta derecede konuşma bozuklukları.

B)
1.Anksiyete, soatform, dissosiyatif, depresif bozukluklar, uyum bozuklukları ve bunların alt tipleri
Açıklama :fıkraya gireceklerin uygun tedavilere rağmen hastalıklarının işlevselliği bozacak derecedesık tekrarlaması, bunun epikriz,
kıta anketi gibi resmi belgelerle tespiti gerekmektedir.

D)
1. Kronik nitelik kazanmış anksiyete ,somatoform, dissosiyatif, depresif bozukluklar, uyum bozuklukları bunların alt tipleri.

2. İleri derecede konuşma bozukluğu.

Üst Alt