Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım, kalp, görme azlığı ve obezite için rapor oranları..?

mansas19

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Öncelikle böyle bir sitenin olması beni cok mutlu etti benim sıkıntım astım hastasıyım aynı zamanda kalp yetmezliği, sağ gözde tembellik ve obezite (kilo endeksim 52) rahatsızlıklarım var
sizde % kaç iş göremez raporu alırım.

Şimdiden cok teşekür ederim yardımcı olduğunuz için

kimse cevap vermedi kendim vereyim dedim sabah raporumu aldım​
  1. kalp yetmezliği:%100​
  2. astım :%20​
  3. obezite :%30​
  4. sağ göz tembelliği:%7 toplamda :%100 aldım​

Zaman ayırıp güncel bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Raporunuz da hayırlı olsun.

Yoğunluktan sorulara yetişmek mümkün olmuyor. Buna bir de siteyi her gün ziyaret eden 15 bine yakın kişinin cevabını bildiği soruya yanıt vermek gibi bi sorumluluk hissetmemesi eklenince, işte, bu şekilde cevapsız sorular olabiliyor. Herkes sadece sorusuna cevap elıp gidiyor, durup "bir kişinin sorusunu da ben cevaplayayım" diyen yok. Ne yapalım, sağlık olsun...

Kalp rahatsızlıkları için verilen oranlar: http://www.engelliler.biz/forum/sag...alabilirim-ve-ne-zaman-emekli.html#post842302

Astıma dair değerlendirme nefes testine göre yapılıyor sanırım. Size %20 verilen tanıyı ve test sonuçlarını zamanınız olursa yazarsanız, başkaları da bilgilenmiş olur. Ayrıca: http://www.engelliler.biz/forum/sag...layi-yuzde-kac-oraninda-rapor-alabilirim.html

Obezite için, "Ciddi Obezite (Vücut Kitle indeksi 40-50kg/m2 arasında olanlar)" için %20, "Morbid Obezite (Vücut Kitle indeksi 50kg/m2 üstü olanlar)" için %30 oran verilir.

Ama sizde zaten kalp için %100 oran olduğu için, diğer oranların hiç bir önemi yok...

bülent bey yardımınız için teşekür ederim sizi anlıyorum sizde cok zorlanıyorsunuz farkındayım yardımcı olmaya gayret edecem elımden ne gelirse yaparım.

sıze bır soru daha; benım raporumda agır özürlü kımında evet yazıyor ve ayrıca bakıma muhtac ve hayatanı calısarak daim ettıremez ıbaresı var

sızce bu notlar aylık alırken bana artısı olur mu

bır de bakım aylıgı ve özürlü aynı aynı anda alınır mı abım bakım ıcın bas vurmayı dusunuyor

Üst Alt