Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım, Okb, panik atak, anksiyete için toplam kaç oran verilir?

nurbanu210

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben grupta yeniyim.okb panik atak ve anksiyete 16 yaşından beri var.defalarca ilaçları bırakmayı denedim ama iyilesemedim maalesef. Bunlar kronik.alerjik astım teşhisi de 1 ay önce konuldu.oran ne çıkar sizce vergi indirimi için?

nurbanu210 Okb tanısı alalı kaç yıl oldu, okb tedavisi adığına dair düzenli poliklinik kayıtların var mı?hastane yatışın yok sanırım?

Valla 16 yaşından beri ilaç kullaniyorum.sgkda görülür herhalde.

nurbanu210
16 yaşından beri ilaç kullanıyorsun, kaç yaşındasın Onu sormuştum.Neyse okb den %30 Alırsın.Diğer alerjik astım, SFT ve Alerji test sonuçlarına göre değerlendirilir, genel olarak %40 barajını geçebileceğini düşünmüyorum.
Siz yinede şansınızı bir deneyin, bazı doktorlar alerjik astıma sft sonuçlarına göre %20 verebiliyor.
Geçmiş olsun...

kardeşim sende benim gibi aynı hataya düşmüşsün benim 4 adet ruhsal hastalık teşhisim var fakat heyete girdiğinde sadece oranı en yüksek olan ruhsal sorunu değerlendiriyorlar yani diğerleri eleniyor 1 aylık teşhise hiçbir hastane rapor vermez en az 6 ay tedavi olman lazım aynı doktora gidersen ve rapor için aynı hastaneye başvurursan şansın olabilir öteki türlü pek sallamıyorlar.

Tek gozden 32 aldim anksiyete ve bronşit hastasiyim sizce ben 40 alabilirmiyim

Üst Alt