Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım, şeker, uyku apnesi için oranlar nedir?

mustipasa33

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar bende astım ve şeker çıktı. astım solunum raporu elimde mevcut. fvc 84 fv1 ise 79 raporlu ilaç yazdı doktor. ve şeker bağlı olmayan diyabet çıktı bunlardan 20 20 oran alabilir miyim?
bir diğer sorum ise uyku apnesi için cihaz kullanıyorum rapor elimde mevcut medicalparktan aldım norolojici özel hastane ama girelim dedi 30 girdi bir de heyetteki krın doktor cihaz kullanıyor musun dedi evet dedim tabloya baktı yanındakine 35 dedi kendim duydum. sizce sonradan bu oranlar düşürülür mü yoksa 20 +20+35 formule gçre 58 ediyor 58 alabilir miyim. d0şürülme ihtimali var mı??

merhabalar bendeki rapor bu bu ve raporlu ilaçlarım var bu oranlarla kaç değer alırım.

https://www.hizliresim.com/a2x4bnj

DijitalPortakal
yaptım zaten hocam sonuç evrağı bekliyorum. tecrübeli birileri yardımcı olabilir belki diye yazdım. fikir verse yeterli. nefes testine göre %kaç oran alırım onu öğrenmek istiyorum
ve doktorların verdiği oran heyette değişirmi geri alabilirler mi onu öğrenmek istiyorum

Doktorun verdiği oranı heyet düşürmez, böyle bir şey kolay kolay rastlanan bir durum değildir. E devlet üzerinden ENabıza giriş yaptığınız da herhangi bir tanı görünüyor mu? Evet, raporunuz henüz yok ama doktorların girmiş olduğu tanılar veya bilgiler yok mu? Ona göre bir değerlendirme yapabilirdik. Bu arada heyet gününüz ne zaman? Siz evrakları yeni mi teslim ettiniz sağlık kuruluna

AytenKasap
benim bir sütedir farklı rahatsızlıklarım vardı. kontrol için gittim. ailede şeker var mı dedi baba tarafında herkeste var dedim. tahlil yaptı 9.4 çıktı (çok yüksek dedi) daha sonra göğüse gönderdi. göğüste üfleme testi yaptı(ilk mesajda sonuç resmi var) o da astım dedi raporlu ilaç yazdı. başka neyin var dedi uyku apnesi dedim cihaz kullanıyorum tmm engelli raporu alabilirsin dedi ilaç tedavisine başladı. bende hemen hiç uzatmadan kurula girdim tekrardan kan verdim felan tekrar şeker çıktı şekerin var dikkat et ilaçlarını aksatma dedi.göğüsçü de ciğer filmin temiz ama astım bazen piskolojik bile olabiliyor dedi kuruldaki göğüs doktoru. ama evet bir sorun bar dedi o da sisteme işlemiş daha sonra en son nöroloji doktoruna gittim. o da bu rapor özel hastane ama yazalım dedi 30 yazdığını kendim görd0m. aynı gün heyete girdim. heyetteki kadın uyku apnen için cihaz kullanıyor musun dedi evet 1 senedir dedim. bi dosyadan bişilere baktı ve uyku apnesi raporuna sonra bilgisayar başındaki yanındaki kıza 35 dedi ben astımla şekerimde var dedim evet girmiş arkadaşlar sisteme gördüm dedi teşekkür ederim dedim çıktım.
araştırdıma göre şekerden 20 astımdan da 20 veriliyormuş uyku apnesindede 35 dediğini kendim duydum hesaba Göre 58 eder ama sonradan bu değerler düşürülebilir mi?

AytenKasap

ayrıca evet e nabızda şeker ve astım gözüküyor.
Uyku apnesi tanısı geçen sene medicalparktan aldım o gözükmüyor ama evraklara ekledim onları da ayten hanım. birde heyetteki heyet başkanının yanındaki kıza 35 dediğini duydum.(uyku apnesi için)

Üst Alt