Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım ve yüksek tansiyon hastasıyım. % kaç rapor alabilirim?

murat 0606

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
astım ve yüksek tansiyon hastasıyım , % kaç rapor alabilirim , 49 yaşındayım .

solunum test değerlerim .

FVCEX %74 - FEV 1 %74 , FEV1 /FEVC % 104 ,PEF 49, MEF 75 53,MEF 50 70,MEF25 61,MEF 25-75 67,AEX7.66,TEX 2.8

YAZMAKTA ,

astım dedi doktor , heyet raporu bu şartlarda alırmıyım ?? alırsam kaç alırım raporu %

bunu konuda yardımcı olacak arkaşlara tşk ederim

saygılarımla

murat 0606 mrb:
hafif astım%20 tansiyona%10 toplamda%28 alırsınız engelli haklarından yararlanmak için en az %40 ulaşmanızlazım

boşuna uğraşmayım o zaman % 28 bir işime yaramaz ,

% 40 olması lazım

ilginiz için çok tşk ederim

saygılarımla

umut2135

ben 49 yaşındayım , işsiz ' , eyt '( emeklilikte yaşa takılan ) 8700 gün prim gün sayım var , tansiyon ve astım hastasıyım , yeni psikolojiye göründüm bana teşhis KARIŞIK ANKSİYETE VE DEPRESİF BOZUKLUK dedi doktor . bana lustral 50mg ilaca başladı ,

bu şartlarda emekliliği sağlayacak ( yaş şartını ortadan kaldıracak ) rapora kavuşabilirmiyim ?

rapor oranı kaç olması lazım ?? bana rapor ne verebilirler ?

ilginiz için tşk ederim
saygılarımla
iyi günler

murat 0606
Mrb farklı bir rahatsızliktan en az %20 almaniz gerek %40 ulaşmanız için psikyatriden en az 6 ay muayane olmanız gerek ve psikyatri işin içine girince raporunuz süreli olur.

Üst Alt