Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astsubayım. Amirlerim görev yapmam yönünde karar verse de emekliliğe zorlayabilirler?

kaplan3116

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
10 yıldır Astsubay olarak görev yapmaktayım.
Anksiyete ve depresif bozukluk Tanısıyla ankara Gatada ilk etapta 10 gün istirahat verdiler ve kıta anket formuyla tekrar gelmem istendi. kıta anket formu sonrası 45 gün hava değişimi verildi. Daha sonra rapor bitince bu sefer 3 ay hava değişimi verildi. Bu raporum da bittikten sonra bana 3 ay daha hava değişimi verdiler ve rapor bitince sicil amirlerimin dolduracağı işlevsellik formuyla gelmemi söylediler.

Eğer işlevsellik formunda hakkımda askerlik yapamaz derlerse emekliliğe ayıracaklarını belirttiler. Peki ya sıralı sicil amirlerim hakkımda askerlik yapabilir bir problemi yoktur görevinde basarılıdır yazarlarsa sonuç ne olur?

Yardımcı olursanız sevinirim

bana da ilk etapta hastane sevki,askeri hastanede yatış ve 3 defa hava değişimi verilmişti.Son hava değişiminden sonra kıta anket formuyla gittim.Anket formunu okuyamadım.çünkü kapalıydı.Mühürlü.direkt askeri doktor okudu.Sonra çürüğe ayırdılar.ankara gata da,

Hakan26 ilk önce cevap için tşk ederim.. Tanı neydi peki? Ayrıca rütbe nedir?malülen emekli mi oldunuz?

@hakan26 çürüğe ayırdılar dediniz malülen emekli mi ettiler yani.

sokrates

hayır,rütbeli değildim ben,kısa dönem askerdim.
3 kere hava değişimi,toplam 2 ay hastanede yatış sonrası kıta anket formuyla çürüğe çıkarıldım.

Başka arkadaşlardan da bilgi verecek olursa sevinirim..

@kaplan3116

ben şahsen üstlerinizin kıta anket formunda askerliğe elverişlidir şeklinde fikir beyan edeceklerini pek düşünmüyorum.ayrıca , emin olun o kıta anket formları askeri hastane doktorlarının görüşlerini veya hastalığınız hakkındaki kararlarını pek etkilemiyor.Nereden mi biliyorum.ankara gata psikyatride yattım ben,ankarada gata tam bir ay..iskenderun askeri hastanesi psikyatri servisi 15 gün,adana ekrem tok psikyatri hastanesi 15 gün.askeri hastanelere psikyatriden komutanlar geliyordu,özellikle ankara gataya.hatta albay vardı birtane kendiside beyin cerrahıydı,ama psikyatri hastasıydı.onunda askerlikle ilişiği kalmamıştı.Kıta anket formuna veya üstlerinizin hakkınızda askerliğe elverişlidir şeklinde fikir beyan etmelerine çok takılmayın.kaldıki bu yönde mi görüş bildirirler onu bile bilmiyoruz.

Üst Alt