Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astsubayım. Malulen emeklilik için başvurdum ama..?

snake00222

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2005 li astsubayım. 2009 senesinde geçirdiğim trafik kazası sonucu 7 kez en az 2 ay hava değişimi aldım. En son 15 ay hapis yattım. 3 ay oldu çıkalı.karsta görev yapıyorum. şimdi malulen emekli olmak istiyorum. Gataya sevk oldum.askeri işlevsellik raporumu tskda çalışır şeklinde olumlu doldurdular. doktor inzar uyum bozukluğu 2 ay İstirahat kıta hastanesinde kontrolü uygundur dedi.yani şimdi İstirahat bitiminde Erzurum Asker hastanesine gideceğim. Bundan sonraki süreç nasıl olur?doktor bu yazıyla ne demek istemiş?ve malulen emekli olmak için ne yapmam gerekir.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Hava değişimi bitti smk olmamasına rağmen tekrar gittim gataya.doktor yüzüme bile bakmadan 2 ay daha hava değişimi verdi.bu sefer smklı verdi.bitince hocalara sorucaz dedi emeklilik işini.ne diyorsunuz bu duruma.daha önce yaşayan varmı bunu

snake00222

rütbeli asker değilim, ama kendi tecrubemi paylaşacağım,
askerliğimi yaparken toplamda 3 kez ard arda hava değişimi verdiler.
son hava değişimim bitirip birliğime döndüğümde kontrol muayenesi yaptılar. sonucunda çürük verip evime postaladılar.

belki fikir edinirsiniz diye paylaşıyorum.

snake00222

Maalesef net bir bilgi vermek mümkün değil. Ama ikinci istirahatten sonra genelde maluliyete onay verirler. Bence o süre sonunda da bu durumun devam ettiği tespit edilir ve maluliyetiniz onaylanır.

Üst Alt