Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astsubaylık Makat muayenesi nasıl olur?

1x1x1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım erkek olmasına 3-4 sene önce makattan ilişkiye zorlanmış dediğine göre çok fazla temas olmamış şöyle 1 kere gibi tam girme olayıyaşanmış astsubaylık mülakatlarına girecekmiş belli olur mu ? Birde penis kontrlü filan bilgi verir misiniz ?

2014 yılındayız yok öyle bir muayene şekli...

ancak kişi askere gitmemek için eşcinsel eğilimliyim der ise doktora doktor da bunun ispatı için muayene yapabilir sizinki farklı konu problem yok

tövbe tövbe bu nasıl bir konudur yahu

Teşekkür ederim çok sağolun..

Böyle bir konu yoktur diyen arkadaş tıpta ayıp mı arkadaş insan istemediği bir şeye zorlanmış bu ayıp bir şey mi ?

Ama hala var diyorlar astsubaylık mülakatlarında yıla bakmıyorlar.

efemine hareketleri var ise belki şüphe uyandırabilir - durduk yere giç bir adayın makat kontrolü filan olmaz.. askere giderdekn de olmaz - askeri okul sınavlarında da olmaz - eskiden oluyormuş - duyardık... şehir efsanesi olma ihtimali yüksek

Çok teşekkürler alakanız için teşekkür ederim sağolun.

Askerlik veya assubaylık durumlarında herhangi bir anlaşılma söz konusu olmaz . Lakin askeriye hayatı boyunca yapacağı hatalı hareketlerden ötürü sonu iyi olmayabilir. Askeriye mevzuatına göre ;
"Cinsel kimlik ve davranış bozuklukları.
AÇIKLAMA: Bu fıkraya gireceklerin cinsel kimlik ve/veya davranış örüntülerinin tüm yaşamlarında ileri derecede belirgin olması ve askerlik ortamında sakıncalı bir durum yaratacağı ya da yarattığı tıbbi kanaatine varılması gerekir. "

Yani kesin bir yargı olmaksızın askerden de uzaklaştırılması söz konusu değildir.

yahu tmm arkadaşım bizde prostat muaynesi olduk fizikte yattık her gittiğimiz yerde parmak yedik. bi kaç yere daha gitsek bağılımlılık yapacak tı neredeyse.ama sen okadar detaya indinki o durum tuhafıma gitti..

Teşekkürler bilgi için çocuk gariban içini bana açtı bende yardımcı olmak fikri ve bilgisi olanlar vardır diye buraya konu açtım geleceğini kurtarmarsında bir katkım olsa onun sevabı yeter bana çok sağolun.

subay, astsubay, uzman erbaş alımlarında mülakatlar ve spor geçildikten sonra en son sağlık muayenesine sevk edilirsiniz çeşitli bölümlerden sağlam onayı alırsınız bunların içinde genel cerrahide vardır makat muayenesi burada yapılır ve kağıt üzerinde yapılması zorunludur lakin çoğu doktor sizin yüzünüzü dahi görmeden sağlam diye onayı verir tabi bazılarıda bu muayeneyi yapar ben subaylık için sağlık raporu aldığmda bizi iki guruba ayırmışlardı 1. guruba bakan doktor bu muayeneyi yaparken bizim guruba bakan doktor 30 kişinin evrağını aldı imzayı bastı biz doktorun yüzünü görmedik yani bu şansına kalmış ha yaptığı şey anlaşılırmı anlaşılmazmı onu bilmem o kısmı doktora sormak lazım

Üst Alt