Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atak geçirmek nasıl bir şey? Atak geçirme aşamasının başladığı anlaşılır mı?

beberuhi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Şu an evde yalnızım ve sürekli kötü düşünceler geçiyor kafamdan yalnız öleceğimi herkesin benden uzaklaştığını kimsenin beni sevmeyeceği döngüsü sürekli kafamın içinde dönüp duruyor dünyanın en kötü insanı benmişim gibi geliyor kendimi suçluyorum derin nefes alma ihtiyacı ikide bir kendini hatırlatıyor atak geçiriyor olabilir miyim?

Doktora gitmeni tavsiye ederim,atak anlaşılmaz.sanki bir başka boyuta geçmiş gibi oluyor o an.

Atak anında atak geçirdiğinizi anlamayabilirdiniz bende hep öyle oldu ben düzelince atak geçirdiğimi saçmaladığımı anladım

Danışan
Bu video baya iyi geldi özellikle verilen örnekler daha anlaşılır kıldı teşekkür ederim

Atak dedin mi bilinç seker/sapar/kayar elden gider. İrade aklı dengesini yitirme noktasında zayıflar.

Son düzenleme:
Ölmüş birisiyle konuşmaya veya yaşayan biriyle telepati yaptığını düşünmeye başlarsan bilki durup sakinleşmem lazım hepsi halisülasyon

Üst Alt