Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama açısından Kurum bazında değerlendirme

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
İlk grup göze çarpacak şekilde engelli açığı bulundurmakta. Diğer atamaları incelediğimizde, sıradan kurum bazında eksiklikler giderilmişti. İkinci grup eksiklikleri nispeten giderilmiş fakat hala çok fazla engelli istihdam etme zorunluluğu bulunan kurumlar. Bu atamada ilk gruptan blok halinde memur alımı yapılabilir. İkinci grup ise milli eğitim, kamu hastaneleri ve diyanet ön planda...
GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
YÜKSEK SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
SAĞLIK BAKANLIĞI
TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI

dıyanet tercihlerde tasfiye edilsin boşa yer kaplıyor...

mssql;

bu 4 buyuk çokfazla adam alıyo ama ort.puanları 80-85 altına hıç ınmıyo ..3.alım dahıl.

mssql
rahat calışma ve maaş kıyaslaması yapıldığında hangi kurumlar tercih edilmeli?

iyide bunlar lisans, önlisans, ortaöğretim hangilerinden alım yapar ? birde meb sadece hizmetli alıyor sanırım değil mi?

maaş ve çalışma koşulları açısından hangileri iyi

Arkadaşlar 2012 sınavının tercihlerinde ben dışişleri bakanlığını göremedim hiç kadro açmamış ikincisi yine engelli kadrolarındada geçmiyor peki bu kurum içinden elemanlar seçip onları mı engelli haline getiriyor fikri olan yok mu bu kurumun engelliye hiç ihtiyacı yok mu :) ?????

Hangi kadrolara atama yapılıyo

Arkadaşlar atananlara baktığım zaman hep milli eğitim kadrosunda atama yapılmış. Başka alanlarda (diyanet bakanlığı sağlık vb.) gibi alanlarda da atama yapılıyormu atama listesi varsa link rica edebilirmiyim

74,5 ile bu kurumlardan birisi denk gelir inşallah :(

Birde nitelik olayı çok önemli olduğunu düşünüyorum ben b.muhasebe mezunuyum ayrıca bir de bilgisayar işletmenliği sertifikam mevcut hatta alabileceğim sertifika türü varsa işime yarayabilecek almayı düşünüyorum tabi araştırdım ne bir bilgiye rastladım ne de yorumlarıma bir cevap bulabildim belki 2 veya 3.atamalara şansım daha çok artar diye düşünüyorum.

modality hizmetli olarak girsen bile bilgisayardan anlayan birini bulunca masa başında değerlendirirler diye düşünüyorum.

NETBUS;

inan öyle olmuyor 7-8 yıllık önmuhasebe bilgim var bilgiyar yetki belgem var ama umursamıyorlar :)

hergele1905;

yaw her konuda da seni görüyorum atanır mıyım diye soruyorsun :) puanın güzel atanacağını düşünüyorum için rahat olsun

fatmanur41;

özel sağlık meslek liselerinin sayısının çok artmasından dolayı hemşire alımlarını önlisans ve lisans mezunlarından yaptıklarını biliyorum.

ilahiyat önlisans okuyorum açıköğretim diyanet alır mı acaba

Arkadaşlar benimde şöyle bir sorum var memur kadrosunda atandığımızda her kurum için daha sonraki yıllarda şehir değiştirme imkanımız oluyor mu ? yoksa bunun mümkün olmadığı kurumlar var mı ?

Radyo TV mezunuyum. Bi alım olsa 68 puanla atanırım dıye düşünüyorum. Önlisans.

ArTe;

napalım kardeş ekmek parası :D ilk atamalarda atanırmıyım sence meslek lisesi okdum dal muhasebe

Üst Alt