@
Zamanın Ötesinde bu konu hakkında birşey söyleyemeyeceğim, sonuçta meb de çalışmıyorum. Ama belgeleri teslim ettiğiniz görevli sadece evraklar eksik mi vesaire bunlara bakıyordur. Son kararı verecek olan o değildir. İmzalar mühürler kaşeler eksik mi yanlış mı, belgeler aslı mı değil mi, hatta evrakları alırken raporda çalışabilir ve çalışamayacağı alanlar yazılı olsun diye söylenmiş olabilir alan kişiye yada rapor tarihi eskidir bir eksik görmüştür ondan dolayı olabilir, bunun için istemiştir. sonuçta tam olarak iç tüzüğünü bilmiyoruz tam olarak.
Adalet bakanlığında ben evrakları teslim ederken; evraklarımı teslim alan memur arkadaş belgelerimi tek tek istedi inceledi, orda bulunan dosyama koydu hepsini bir sorun çıkmadı,belgelerimde eksik birşey yoktu, tek eksik çalışamayacağı alanlar boştu bende, onuda sordum sorun çıkmaz demişti sanırım, ondan sonrada hayırlı olsun dedi ve güvenlik soruşturmasının 2-3 ay süreceğini söylemişti. Ama onayı veren kişi O değildi. Bundan sonra tam olarak ne durumlar oluyor emin değilim, atandığım kurumun komisyonumu karar veriyor yoksa Ankara ya evraklarım gönderiliyor onlar mı karar veriyor.
Mebde de benzerdir, sizde güvenlik soruşturması yok, ondan dolayı sizlerin iş başı yapması kısa sürer fazla bekleyeceğinizi sanmıyorum.
Evraklarınızda bir sorun olsa alan kişi zaten der direkt, eğer birşey demediyse sadece onaylık bir işiniz kalmıştır, o da fazla sürmez.