Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama öncesi evraklarınızda eksik yada yanlış var diye aranan oldu mu?

davetsiz

Yasaklı Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba meb den yada başka bir kurumdan evraklarınızda hata yanlış eksik vb var diye aranan varmı yani ben aranmadım bugünde son günü bi sıkıntı çıkmaz inşallah paranoyak oldum beklemekten:cool:

yok ayın 2 sinde teslim ettim ankarada evrak teslim eden 3.cü kişiyim

Bende senin gibi Ankaradayım. Evrakları teslim ettim inanmi seninle aynı duygulara sahibim. Ya bir terslik çıkarsa diye :)

bende Ankara MEB'e ayın 8'inde teslim ettim.. hepimize hayırlı ugurlu olsun

o kadar dert etmeyin ya, verdiğiniz belgeler sahte değil sonuçta, eksik bir kısım olursa mesela raporunuzda çalışamayacağı alanlar yazılı değildir kurum bunu ekletmenizi isteyebilir belki , ararlar sizi derler, eklettirirsiniz. sadece başlama süreniz uzar. raporunuzda direkt "çalışamaz" yada "çalışarak hayatını kazanamaz" ibareleri yoksa bişey olmaz. Şimdiye kadar gördüklerimde Meb e ve hastanelere atananlar genelde 1-1.5 aydan iş başı yapıyorlardı. Diğer güvenlik soruşturması olan kurumlar daha uzun sürüyor, mesela benim, evrakları teslim ettikten 4 ay sonra başlamıştım. 7 ay sonra başlayanda olmuştu adalet bakanlığında
Araya bayram girdi az daha sabredin :eek:

Evet haklısınız. Benim tereddütlerim raporda çalışamaz alanlarinin boş olması. İstihdam icin kullanilabilir yaziyor. Raporda kalıcı diye bir ibare var buda süreklidir manasına geliyor sanırım.

@Zamanın Ötesinde ordaki niye istesin sizden? o sadece evraklarınızı teslim alıyor dosyanıza koyuyor, kontrol ettiği tek şey evraklar eksiksiz mi, birde gerçek mi. atamanızı o yapmayacak. genel müdürlüğe gönderiliyordur evraklarınız orda incelenecektir.
shark istihdam işaretli ise sorun olmaz, benim raporumda çalışabilir raporu istihdam işaretli, çalışamayacağı alanlar boştu sorun çıkmadı bende

ozgurluk

Sizdemi meb e atanmistiniz. Bu arada tsk ederim kendi adıma icimize biraz olsun su serptiniz. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik bi aksilik ciksin istemiyoruz haliyle

shark yok üstte yazmıştım adalet bakanlığı diye, benim evrakları teslim ettikten sonra iş başı yapmam 4 ay sürmüştü

ozgurluk buradaki bir arkadaş evrakları teslim ederken yetkili kişi benden tekrar rapor istedi demişti ondan sordum.. bu forumun moderatörüde evrakları teslim ederken, evrakları teslim ettiğin yetkili kişi istiyor demişti bana..

@Zamanın Ötesinde bu konu hakkında birşey söyleyemeyeceğim, sonuçta meb de çalışmıyorum. Ama belgeleri teslim ettiğiniz görevli sadece evraklar eksik mi vesaire bunlara bakıyordur. Son kararı verecek olan o değildir. İmzalar mühürler kaşeler eksik mi yanlış mı, belgeler aslı mı değil mi, hatta evrakları alırken raporda çalışabilir ve çalışamayacağı alanlar yazılı olsun diye söylenmiş olabilir alan kişiye yada rapor tarihi eskidir bir eksik görmüştür ondan dolayı olabilir, bunun için istemiştir. sonuçta tam olarak iç tüzüğünü bilmiyoruz tam olarak.

Adalet bakanlığında ben evrakları teslim ederken; evraklarımı teslim alan memur arkadaş belgelerimi tek tek istedi inceledi, orda bulunan dosyama koydu hepsini bir sorun çıkmadı,belgelerimde eksik birşey yoktu, tek eksik çalışamayacağı alanlar boştu bende, onuda sordum sorun çıkmaz demişti sanırım, ondan sonrada hayırlı olsun dedi ve güvenlik soruşturmasının 2-3 ay süreceğini söylemişti. Ama onayı veren kişi O değildi. Bundan sonra tam olarak ne durumlar oluyor emin değilim, atandığım kurumun komisyonumu karar veriyor yoksa Ankara ya evraklarım gönderiliyor onlar mı karar veriyor.

Mebde de benzerdir, sizde güvenlik soruşturması yok, ondan dolayı sizlerin iş başı yapması kısa sürer fazla bekleyeceğinizi sanmıyorum.
Evraklarınızda bir sorun olsa alan kişi zaten der direkt, eğer birşey demediyse sadece onaylık bir işiniz kalmıştır, o da fazla sürmez.

Zamanın Ötesinde bazı kurumlar güvenlik soruşturması formu isterler bu istenen evraklar içinde, evrak teslim edeceğiniz zaman verirsiniz ( emniyet müdürlüğü, adalet bakanlığı, orman genel müdürlüğü gibi kurumlar ) , bu soruşturma terörle bir bağlantısı varmı, yüz kızartıcı suç işlemiş mi gibi bir araştırma olur. bu doldurduğunuz verdiğiniz formu ikamet ettiğiniz ildeki emniyet müdürlüğüne gönderirler araştırmayı onlar yapar diye biliyorum.

Meb de istemiyorlar isteseler bu istenilen belgelere eklerlerdi, mal beyanı formu gibi bir form.

Yok bununla alakasi. Onu ozel sektor bile isteyebilir. Sabikan var mi diye istiyorlar onu.

Merhaba Arkadaşlar Ben Saglık Bakanlığına Atanmıştım Bundan 3 ay önce evraklarımı tamamlayıp ilgili Kuruma verdim Aradan 3 Ay geçti ve soruşturmam bitmiş fakat sistemde evrak eksikliginden dolayı durduruldu yazıyordu ben tedirgin oldum benim dosyam nerde neoldu akibeti ne derken bana böyle böyle dediler evrak eksigim varmış yaw arkadaş madem evrak eksigi var neden haber vermiyorsunuz kafam bozuldu

neyse raporum sürekli ve istihdam işaretli ama çalıştırılmayacagı alanları boş bunun için kabül etmediler yeniden çıkartmam gerektigini söylediler neyse raporu aldıgım hastaneye gittim olay orda başlıyor yok efendim sürekli raporun üstüne o ibareyi yazamayız kem küm ettiler pazartesiden beri hastane saglık bakjanlıgı ve il saglık müdürlügü hergün gittim ama hiçbir işe yaramadı tamam diyorum yeni rapor çıkartayım diyorum bu seferde süre vermiyorlar çok az bir zamanınız var atamanız iptal olabilir dediler madem öyle Durum raporu alıp getireyim dedim

yine olmaz deyip beni azarlar şekilde konuştu bügün sabah yine gittim durum raporunu alın atamamı yapın istediginiz kadar ve istediginiz şekilde yeni rapor çıkarttırayım dedim Allah biliyor kafa gitti bagırdım çagırdım güvenlik geldi tam kapı dışarı çıkarken o masada oturan Memurun Müdürü geldi beni odasına aldı ama elim yüzüm dagınık neyse müdür anlayışlı insanmış aldı Durum raporumu verdi masadaki memura ve bana dediki atamanız yapıcaz ve atandıgın hastane senden yeni rapor ister o yüzden şimdiden başvurunu yap sıkıntı çıkmasın deyip işlerimi hallettim Allah razı olsun

Üst Alt