Mehaba arkadaşlar, Meb'de hizmetli kadrosunda memuriyeti kazandım, tekerlekli sandalye kullandığımdan uygun kurumu kendim şeçmem gerekiyor çevremdeki hiçbir okul uygun değildi uzakta olsa ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanabilmek için dilekçe vereceğim dilekçeye ek olarak ekleyeceğim Kanun ve yönetmeliklerde uygun maddeler nelerdir.
657'de atama ve yerleştirme ile ilgili birşey bulamadım.
2014 EPSS Yönetmeliğinde;
MADDE 16 ‒ (1) Kamu kurum ve kuruluşları çalışma yerlerini ve eklentilerini, engellilerin erişebilirliğine uygun duruma getirmek, engellilerin çalışmalarını kolaylaştıracak gerekli tedbirleri almak ve engellilerin görev yaptıkları kadronun gereği olan işleri yapabilmeleri için engel durumlarına göre gerek duyulan yardımcı ve destekleyici araç ve gereçleri temin etmek zorundadır
diyor, bu yönetmelik resmi makamlarca dikkate alınır mı?.
657'de atama ve yerleştirme ile ilgili birşey bulamadım.
2014 EPSS Yönetmeliğinde;
MADDE 16 ‒ (1) Kamu kurum ve kuruluşları çalışma yerlerini ve eklentilerini, engellilerin erişebilirliğine uygun duruma getirmek, engellilerin çalışmalarını kolaylaştıracak gerekli tedbirleri almak ve engellilerin görev yaptıkları kadronun gereği olan işleri yapabilmeleri için engel durumlarına göre gerek duyulan yardımcı ve destekleyici araç ve gereçleri temin etmek zorundadır
diyor, bu yönetmelik resmi makamlarca dikkate alınır mı?.