Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama sonras yol harcırahı ödeniyormuş..?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
ben ankaradan erzuruma atandım yol harcıyatı dıye 3bın 4 bın tl arası para verılıyormus bu dogrumu bılen varsa bı acıklayabılırmı

eskıden yol harcıyatı verılıyormus memurlara bı abı soledı bana

slm. adamım sen alamazsın. ilk atama olanlar alamaz. memur olup başka yere tayin olanlar alıyor o harcırahı. boşver. atandın ya ona bak sen.

memura laptop veriyorlarmış hala geçerli mi, bnm yakınım 2012 ömss den atanınca almıştı da

kardeşim ne kadarda saçma sapan beklentileriniz var memur oldunuz adam hala tablet bekliyor al benimkisini yollim dalgamı geçiyorsunuz ya.

akinator ilk atamadan alamazsın kardeşim. 2 sene erzurumda çalış tayin iste o zaman alırsın ama onunda şarları vardır oda nedir bilmiyorum. hayırlı olsun kardeşim.

tesekkurler kardesım verdıgınız bılgıler ıcın atanamayanlarda ümitsız olmasın bunun 2 ıkıncı ucuncu ataması var ınsallah sızde atanırsınız

keske atansaydımda masa bıle vermeselerdı

İLK ATAMA YOLLUK OLMAZ lakin dava açarsan kazanırsın..

sedatgedik bu tepki nedir böyle ?

6245 sayılı Harcırah Kanunu hükümleri çerçevesinde ilk defa veya yeniden atanan memurlara harcırah ödenmemektedir. Ancak, başka kurumlarda memur olarak görev yapmakta iken KPSS sonuçlarına göre aday memur olarak naklen atananlar ikametgah mahalli dışına atanmışlarsa harcırah alabilirler.

[SIZE=3]sedatgedik neden kızıyorsun ? bi derdimiz bitti kurtulduk. şimdi de işle ilgili beklentilerimiz doğal olarak olacak bu kadarını anlayamıyor musun ? şimdi yakına mı uzağa mı göreve başlatacaklar , yemeği yolu var mı, laptop veriyorlar mı, başka işle ilgili aklımıza ne gelirse sorma hakkımız var. senin dünya görüşünle uyuşmayanlara hakaret etmek senin felsefense yapcak bişi yok engelli olmak buna engel değilmiş[/SIZE]

İlk atananlara , ev verıyorlar 1 senelıgıne dogru mudur acaba bilginiz var mı ? :) :) :) :) :) :) :)

Üst Alt