Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atamalarda güvenlik soruşturmasında sorun yaratacak durumlar nelerdir?

grcnckr

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bende snava gireceğim ama bir sorun kafamı karıştırıyor benim adli sicil kaydım yok arşiv kaydımda yok ama 3 sene önce kültür ve tabi kaynaklara zarar vermeden 5 gün ceza aldım ama kayıdlarım da temiz hiç bir sabıkamyok bu güvenlik soruşturmasına engel teşkil edermi

Memur olabilmenin genel ve özel koşulları Anayasa, kanun ve yönetmeliklerde düzenlenmiştir. Bu şartlarından biri de, belirli suçlardan hiç mahkum olmamak, diğer suçlardan da 1 yıldan fazla hapis cezası almamaktadır. YANİ SİZİN SUÇ SINAV İÇİN SORUN OLUŞTURMAZ

Güvenlik soruşturmasının dereceleri vardır. Atanacağınız yerin devlet yapılanması içindeki güvenlik önem derecesine ve bu yerde yapacağınız işin niteliğine ve bu görevi yürütürken alacağınız sorumluluk - yetkiye göre değişir.

Milli eğitimde GİH sınıfında çalışacak bir memurun güvenlik soruşturması ile Adalet bakanlığı F Tipi ceza evinde çalışacak gardiyanın güvenlik soruşturması bir olmaz..

Yani güvenlik soruşturmanızı polis te yapabilir MİT te.. :cool:

Evet virgo haklısın :)

Üst Alt